Sari la continut
alt

Felicia Buruianăcheck icon

Felicia Buruiană se specializează în Obstetrică și Ginecologie în regiunea educațională Cambridge - Health Education East of England LETB. A terminat Doctoratul cu tema „Boala Crohn - Particularități Diagnostice și Terapeutice" sub îndrumarea regretatului Prof Dr N Angelescu în iunie 2012. Are o activitate profesională bogată, cu numeroase prezentări și participări la manifestări științifice, un număr considerabil de audituri clinice. A fost vicepreședinte al Societății Medicale Române din Marea Britanie din decembrie 2008 până în Iulie 2012, și a fost distinsă cu Diploma Ambasadorului în decembrie 2013 de către ambasadorul României în Marea Britanie. Vorbește cinci limbi străine: engleza, franceza, germana, italiana și spaniola.


Articole publicate check icon

Gravidă

„Sunt nenumărate investigații, mai ales ecografii, care nu își au sensul și nu se justifică medical. Pacienta este pusă în situație de stres inutil”. (Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Brexit - Getty

„Și ce părere ai despre ieșirea sau rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană?", a fost întrebarea mea spontană adresată unui bun prieten englez într-o vizită pe care ne-a efectuat-o de curând cu soția lui. „Nu merg la vot pentru că nu am o evidența certă cu privire la ce se întâmplă dacă ieșim sau dacă rămânem." .(Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult