Sari la continut
alt

Irina Doltucheck icon

Când era mică și neștiutoare, Irina Doltu visa să studieze în străinătate și să lucreze într-o Bancă. Astăzi, după un an de studii în Franța și 12 ani în domeniul bancar din România, în zona de Risc, viseaza sa devină scriitoare. A debutat in 2016 cu cartea "Corporatist de Romania" și blog-ul personal, www.experientesidependente.ro


Articole publicate check icon

Mall

După câteva minute am ieșit din magazin, eu sporăvăind veselă cu soacra și soțul cu căruțul în fața noastră. După câțiva pași soțul întreabă: „Nu ar trebui să o luăm și pe fiică-ta din magazin?”. Brusc mă uit în căruț unde eram convinsă că o văd pe Clara dar, surprize, surprize: căruțul gol. (Foto: Virgil Simionescu/Inquam Photos)

Citește mai mult

Flori

Se știe ca noi, românii, știm să speculăm orice situație și să o întoarcem în favoarea noastră astfel încât să ne iasă și noua ceva acolo – orice este binevenit. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că zile precum Valentine’s Day, 1 Martie și 8 Martie au câștigat teren, ajungând să ia o amploare de multe ori exagerată. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult