Sari la continut
alt

Liviu Tudorcheck icon

Liviu Tudor este fondatorul și președintele Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România și președintele European Property Federation. Cu o experiență de peste 20 de ani în industrie, Genesis Property deține peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajați: Novo Park din Pipera și West Gate Business District din zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.


Articole publicate check icon

work - Foto: Getty Images

Un lucru e cert: viața la birou s-a schimbat și munca hibrid pare a fi modul de lucru al viitorului. Oamenii vor lucra o zi sau două de acasă, într-un stil concentrat, și vor veni trei sau patru zile la birou, pentru a lucra colaborativ și a interacționa cu colegii. Asta înseamnă că biroul se transformă odată cu percepția oamenilor despre ce înseamnă să lucrezi de acolo. Foto: Getty Images

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon telemunca - work from home

Spațiul unde lucrăm și rezultatul muncii noastre sunt concepte tot mai independente, decuplabile. Deși munca la distanță începuse să câștige popularitate încă dinainte de pandemia de Covid-19, experiența ultimelor luni a accelerat adopția sa pe scară largă, a alimentat deschiderea și apetitul companiilor pentru acest model și a modelat așteptările angajaților pentru o mai mare flexibilitate. (Foto: Anna Ostanina / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult