Sari la continut
alt

Lucian Bondoccheck icon

Lucian Bondoc este avocat, absolvent al cursurilor Facultății de Drept, U.B (1998), Colegiului Juridic Franco Român de Studii Europene (1998), ciclului internațional lung al Ecole Nationale d’Administration (2000) și masterului în afaceri europene organizat de ENA și universități partenere (2000). Lucian Bondoc a lucrat în cadrul administrației publice în perioada 2000-2001, iar ulterior a activat ca avocat (din 2008 - ca partener). În afara domeniului juridic, este interesat, în principal, de politici publice/bună guvernanță, studii comportamentale și viitorologie. 


Articole publicate check icon

Bancomat

Pe lângă evocarea impozitării salariilor din sectorul public mai mari decât al Președintelui României, unii politicieni par să vizeze deja mai mult sectorul privat. Ideea subînțeleasă ar fi aceea să nu sufere doar unele segmente din sectorul public, ci să contribuie și zona privată.

Citește mai mult

oameni pe strada.

Practic, România suferă de faptul că nu există intern vreun „crez” comun de țară asumat cu adevărat, deși acesta este esențial pentru buna construire a viitorului. După 32 de ani de poziționare a țării mai mult ca pieton dezorientat sau ca un călător la „ia-mă, nene”, numeroși români au ajuns să nu mai creadă în nimic. (Foto: Frederic Cirou / Photo Alto / Profimedia)

Citește mai mult