Sari la continut
alt

Luminița Aldeacheck icon

Este scriitoare. A publicat trei romane: „Nisipuri mișcătoare”, „Acasă” și „Ce dulci sunt fructele amare”.


Articole publicate check icon

Putin - delir

Chiar înainte de discursul lui Putin am văzut știrea cu atacul rusesc asupra convoiului de civili ce părăseau Zaporojie, soldat cu zecile de morți și răniți împrăștiați printre mașini strivite. Acesta e ajutorul și grija pentru fiecare cetățean ce a fost făcut cu pușca la cap din ucrainean rus. (Foto: Grigory Sysoev/ Profimedia)

Citește mai mult

Sorin Cîmpeanu și Klaus Iohannis la deschiderea anului școlar

Știți care e culmea învățământului? Să faci țară educată cu prim-ministrul acuzat de plagiat, ministrul învățământului la fel și ministrul transporturilor și infrastructurii tot pe acolo, pe aproape, că încă nu i-a văzut nimeni lucrarea aceea științifică pe care o are trecută în CV. (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult

Visarion Alexa

Ați fost victime!? Știți cum reacționează un suflet disperat, bolnav, în căutare de sprijin, când este abuzat de un om în care vede o fărâmă de divinitate pe Pământ!? Știți că poate fi copleșit de rușine, se poate bloca, îi trebuie luni de zile să accepte că s-a întâmplat în realitate!? (Foto: Inquam Photos/ George Călin)

Citește mai mult

David Beckham

În România, vedetele, oamenii politici, toți cei ce se autoconsideră suspuși caută o cale de a intra în față și la moaște, și la schimbat pașaportul, și la spital, oriunde. Nu sunt pentru ei cozile și așteptatul. Nu se amestecă ei cu plebea. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

manuale pe banci

Copiii au nevoie de hrană, de haine, de căldură, de un acoperiș deasupra capului, dar mai mult decât toate aceste bunuri materiale, ei au nevoie de modele. Profesorii, la fel ca și părinții, le dau copiilor un model de a fi om, un model de a se raporta la viață și de a o înțelege. Foto: Inquam Photos / Ovidiu Iordachi

Citește mai mult