Sari la continut
alt

Mihaela Găliicheck icon

Mihaela Gălii este absolventă a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. După un an de activitate în multinațională și-a îndreptat atenția spre educația românească și s-a înrolat în programul Teach for Romania pentru a deveni învățător într-o școală cu provocări, începând cu septembrie 2016. Este interesată de ambele fețe ale monedei educației: macro și micro


Articole publicate check icon

Scrisoare pentru Radu

Radu, vi-l mai amintiți? El este unul dintre copiii din clasa mea pe care viața îl adusese la răscruce atunci, la finalul lunii noiembrie, când scrisesem articolul. Primăria satului avea niște documente care erau pe cale să-i schimbe viața; mi-e neclar încă dacă în bine sau în rău. Înclin spre varianta a doua.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Scrisoare către Radu

Aceea a fost ultima zi în care l-am văzut pe Radu la școală. Astăzi, în tren fiind, m-am decis să o sun pe mama lui. M-am prezentat, iar ea a zis imediat, ca o scuză imuabilă: „Aaa, domnișoara învățătoare… Eu sunt internată în spital de o lună”. I-am zis „Sper că sunteți bine. Voiam să vă întreb ce mai face Radu”, moment în care răspunsul ei m-a lăsat perplexă: „Nu mai știu nimic că eu sunt în spital”.

Citește mai mult