Sari la continut
alt

Sorin Burnetecheck icon

Sorin Burnete este doctor în economie și are o experiență universitară de peste 25 de ani. Este autorul a zeci de articole academice care acoperă, în special, teme de economie internațională.


Articole publicate check icon

Coadă la pui

În realitate, societatea comunistă numai egalitară nu era: la un pol, se regăseau muncitorii din întreprinderi, care trudeau la îndeplinirea sarcinilor de plan himerice, pentru ca la terminarea programului, dorind să-și cumpere produsele necesare traiului zilnic, să găsească magazine goale sau cozi infernale. (Foto: AP/ Profimedia Images)

Citește mai mult

Prezentare la Universitate

În universități, situația friza de-a dreptul ridicolul, profesorii cerând studenților să nu plagieze în lucrările de diplomă/disertație, în vreme ce unii dintre cei dintâi nu aveau nici un scrupul în a copia texte din alte lucrări, spre a-și îndeplini norma de publicații necesare pentru promovare sau în alte scopuri. Indiferent de scop însă, febra scrisului angro, fără noimă i-a antrenat pe mulți universitari într-o cursă emulativă, sub deviza: e deștept cine scrie, nu cele mai bune, ci cele mai multe cărți!

Citește mai mult