Sari la continut
alt

Carmen Dumitrescucheck icon

Carmen Dumitrescu este jurnalistă și scriitoare. Este absolventă a Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul SNSPA și co-fondatoare a publicației locale Liber în Teleorman


Articole publicate check icon

Victor Drăgușin

În Teleorman e mai greu să ai o atitudine critică la adresa partidului aproape unic. Pentru că orice critică poate și va fi folosită împotriva ta. De aceea, oamenii care locuiesc în județul celor mai controversate chipuri politice ale momentului evită de obicei să comenteze critic lucrurile pe care le consideră în neregulă, atunci când privesc în jur.

Citește mai mult

Reportaj ARD

În celebrele B-uri, jurnaliștii germani au găsit frica, mizeria și Sindromul Stockholm, toate puse laolaltă, ca într-un tablou monstruos. Acolo au reușit să înțeleagă faptul că, oricât de grea le-ar fi viața din cauza unor politicieni care nu-și fac treaba și care nu au alte interese decât acelea personale, oamenii îl iubesc pe Liviu Dragnea. De ce? Pentru că PERSONAL, acum 9 ani el le-a plătit niște facturi și le-a dus niște mâncare.

Citește mai mult

Ilie Gâzea

În ziua aceea a plecat din Turnu Măgurele către Piața Victoriei și Ilie Gâzea, nemulțumit de felul în care merg lucrurile în țară și în județul Baronului. Ilie Gâzea nu și-a luat atunci la el nici pancarte, nici vreun fluier. El a considerat că e destulă vocea lui. La drum a plecat cu niște prieteni. (Foto: Andreea Balaurea)

Citește mai mult

Alexandria

Pregătirile pentru marele miting al PSD dau în clocot în Teleorman. Se fac ședințe, se pun la punct target-uri, se stabilesc mijloacele de transport, se aranjează punctele de întâlnire. Pentru că, nu-i așa, Teleormanul trebuie să fie fruntea, în contextul în care mitingul are ca scop susținerea unor oameni veniți din județul iubitului conducător. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult

Protest în Teleorman

Pentru cei care doresc să se întoarcă în timp, Teleormanul este destinația ideală. Într-un loc în care frica face regulile jocului, puțini au curajul să strige de pe margine. Iar cei care o fac, plătesc. Mai devreme sau mai târziu, orice act de rebeliune manifestat deschis și public în județul în care Dragnea și-a construit imperiul este plătit cu vârf și îndesat.

Citește mai mult

Protest în Teleorman

Un trecător, fotografiat dintr-o eroare (căci intenționasem să-i surprind câinele într-un instantaneu), s-a supărat atât de tare, încât m-a amenințat că-mi sparge aparatul de fotografiat în cap. N-a fost nicio supărare, căci am înțeles frica de a apărea în niște poze de la un protest în care lumea îl huiduia pe Dragnea. (Foto: Liber în Teleorman)

Citește mai mult