Sari la continut
alt

Cristina Stănciulescucheck icon

Este jurnalist și blogger. A făcut radio și presă scrisă, fiind redactor șef al revistei Viva 10 ani și apoi publisher pentru Viva!, Unica, Psychologies și Avantaje.

Scrie pe cristinastanciulescu.ro, Peopleperson, un site de interviuri și experiențe.


Articole publicate check icon

Dragos Iliescu

E nevoie de testare robustă, serioasă, fiindcă majoritatea modalităților prin care se face evaluarea educațională la noi este în dorul lelii, este teribil de neserioasă. Așa că, acum 5 ani am început să batem la uși…

Citește mai mult

toni grecu

Umorul s-a mutat în online în perioada asta. Mult, în festival, cum spune Toni Grecu, nume sinonim cu umorul românesc de după 90. Toni Grecu a început să producă clipuri în stilul caracteristic, pentru mediul online, cu subiectele din pandemie. Și-a reactivat talentul, inspirat fiind de absurdul, ineditul prezentului ciudat pe care îl trăim.

Citește mai mult

Ioana Mîndruță

„Atât sistemul nervos central, cât și nervii periferici pot fi afectați direct de către coronavirus și de asemenea pot suferi consecințe indirecte, în contextul tulburărilor de oxigenare a țesutului nervos.”

Citește mai mult

Preotul Sorin MIhalache

„Reclamele publicitare, multitudinea informațiilor, tiparele comportamentale ale societății de consum acoperă, ca un fel de bruiaj, acest simț al măsurii”, crede părintele Sorin Mihalache.

Citește mai mult

Cătălin Constantin Badiu

Conf. Univ. Dr. Cătălin Constantin Badiu este chirurg cardiovascular format la Deutsches Herzzentrum Munchen și este Șeful Secției Cardiovasculare de la Spitalul Universitar de Urgență București. foto Laszlo Raduly pentru life.ro

Citește mai mult

Mirela Neag

Jurnalista Mirela Neag semnează cele mai tari investigații din presa românească alături de Cătălin Tolontan și Răzvan Luțac. Am vrut să o întâlnesc să vorbim despre jurnalism, despre sistemul de sănătate, despre felul în care își trăiește meseria, despre „colectiv”, despre România, despre fiica ei de 17 ani… Este așa cum mi-am imaginat-o atunci când am văzut-o în filmul „colectiv” lansat pe marile ecrane, în regia lui Alexander Nanau. (Foto: Revista Unica)

Citește mai mult

Scott Morrison, premierul Australiei (Foto: Guliver Getty Images)

Când incendiul din Green Wattle Creek se întindea spre Est, iar noi începeam să ne întrebăm dacă vom fi afectați direct, vântul și-a schimbat brusc direcția spre Sud, îndepărtând flăcările din zona noastră și împingându-le spre Sud. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult