Sari la continut
alt

Cristina Stănciulescucheck icon

Este jurnalist și blogger. A făcut radio și presă scrisă, fiind redactor șef al revistei Viva 10 ani și apoi publisher pentru Viva!, Unica, Psychologies și Avantaje.

Scrie pe cristinastanciulescu.ro, Peopleperson, un site de interviuri și experiențe.


Articole publicate check icon

Răzvan Mazilu

„Nu m-a împiedicat nici faptul că în anii 90, de exemplu, nu existau costume sau produse de make up așa cum există acum, așa că mi-am adus costume de acasă sau am găsit soluții pentru orice.” (Foto: MIhai Benea)

Citește mai mult

Cornel Ilie

Numele lui Cornel Ilie se leagă de Ziua Dorului de 7 ani încoace. El a inventat-o și-ar dori-o chiar zi națională. Anul acesta a lansat „Dorul are multe forme”, clip în care am apărut și eu la invitația lui Cornel. Nu mă așteptam și a fost o onoarea pentru mine să fiu într-o așa companie diversă și faină, alături de oameni cunoscuți și apreciați… Foto: Cristina Oltean

Citește mai mult

Sandra Ecobescu

Sandra Ecobescu a înființat și conduce Fundația Calea Victoriei de 15 ani. Muncește fără întrerupere de atunci încoace. I-au trecut pragul în acești ani aproximativ 50 000 de cursanți, iar mentorii pe care îi alege pentru această activitate sunt dintre cei mai remarcabili în domeniile lor.

Citește mai mult