Sari la continut
alt

Cristina Stănciulescucheck icon

Este jurnalist și blogger. A făcut radio și presă scrisă, fiind redactor șef al revistei Viva 10 ani și apoi publisher pentru Viva!, Unica, Psychologies și Avantaje.

Scrie pe cristinastanciulescu.ro, Peopleperson, un site de interviuri și experiențe.


Articole publicate check icon

Diana Stănculeanu

„Sunt sute de mame care, cu mânuța lor creează cont de Instagram fetițelor lor de clasa a doua sau a treia! Păi am invitat dușmanul în casa noastră deschizându-i ușa larg și asta chiar înainte de a oferi copiilor noștri fix acele instrumente care să-i ajute să aibă gândire critică”, spune Diana Stănculeanu.

Citește mai mult

Alina Bortun

Alina Gavrilă Borțun este Creative Director la Gavrilă & Asociaţii, o minte iute și speculativă, o femeie activă în domeniul publicitar, a modei și a lansării numelor noi în industria creativă. Alina e o prezență excentrică, o dată ce-o vezi n-o mai uiți, pentru că îmbină elemente surprinzătoare mereu. Nu se îmbracă „normal” cum spune Andrei Borțun, soțul ei. Ce e „normal”?

Citește mai mult

Ioana Baldea Constantinescu

Pentru mine cititul e plăcere, e exercițiul alterității, e plonjeul în altă lume, e escapism și e plăcerea de a descoperi polifonii, senzații, idei, unghiuri. Cred mult că ne construim și în funcție de bibliotecile noastre interioare, că fiecare poveste lasă o urmă pe pagina propriei noastre existențe.

Citește mai mult

Dr Viorel Dejeu

Dr. Viorel Dejeu a efectuat multiple stagii și schimburi de experiență în ultimii ani în centre de excelență în chirurgia obezității și chirurgie minim invazivă avansată – München, Frankfurt, New York – și a avut colaborări cu mai multe spitale din Anglia și Scoția. (foto Alexandru Roșieanu)

Citește mai mult

Ciprian Sipos

Lumea se schimbă și apar din ce în ce mai mulți oameni preocupați de cum ar putea să-și schimbe felul de a trăi astfel încât amprenta de carbon și consumul de resurse să fie cât mai mici. Ciprian Sipos folosește în proiectele sale materiale naturale, reciclate sau recuperate, cărora le oferă o viață nouă spre bucuria clienților săi preocupați de sustenabilitate.

Citește mai mult