Sari la continut
alt

Cristina Stănciulescucheck icon

Este jurnalist și blogger. A făcut radio și presă scrisă, fiind redactor șef al revistei Viva 10 ani și apoi publisher pentru Viva!, Unica, Psychologies și Avantaje.

Scrie pe cristinastanciulescu.ro, Peopleperson, un site de interviuri și experiențe.


Articole publicate check icon

Sandra Ecobescu

Sandra Ecobescu a înființat și conduce Fundația Calea Victoriei de 15 ani. Muncește fără întrerupere de atunci încoace. I-au trecut pragul în acești ani aproximativ 50 000 de cursanți, iar mentorii pe care îi alege pentru această activitate sunt dintre cei mai remarcabili în domeniile lor.

Citește mai mult

Zelenski si creioane

Ieri am așteptat să-l aud pe omul acesta, Volodimir Zelensky, vorbind în Parlamentul României. Adică am așteptat cum nu am așteptat de mult timp ceva la tv… După Australia, America, Uk, Premiile Grammy și câte și mai câte, ne venea și nouă rândul să fim interlocutorii acestui președinte care de 41 de zile face ocolul pământului ...

Citește mai mult

Adriana Saftoiu

Ceea ce scriu ei pe hârtie nu poate fi lesne de înțeles pentru că, nu-i așa, ei nu au auzit niciodată sunetul limbii române și nu au în limbajul lor timpuri verbale sau prepoziții sau alte elemente de legătură gramaticale. Oricât ar fi de școliți, greșesc atunci când scriu. Din acest motiv, mulți elevi ajunși la final de liceu, nu dau bacul.

Citește mai mult

Trupe rusești

Când se discută despre război, istorie și agresiune, riscul să dai de o informație greșită sau falsă este foarte mare. De aceea am vrut să aflu de la jurnalista Rodica Culcer, pe scurt, ce înseamnă tot ce se întâmplă zilele acestea, de la discursul lui Putin din 21 februarie până la invadarea Ucrainei de ruși. A cui este Ucraina? De ce o vrea Putin?

Citește mai mult

Adina Rosetti

Ei, fiind crescuți în această libertate extraordinară pe care o iau de bună, nu-și pot imagina cum e să trăiești într-o lume plină de restricții, nu-și pot imagina de ce să accepți așa ceva și mi-au dat răspunsuri de genul ”dar de ce nu ați plecat, dacă era așa nasol aici?” sau ”dacă nu vi se dădea program la televizor de ce nu protestați?” Ei sunt obișnuiți că acum se iese în stradă că, dacă nu-ți convine ceva, ieși frumușel în Piața Victoriei și strigi.

Citește mai mult