Sari la continut
alt

Cristina Stănciulescucheck icon

Este jurnalist și blogger. A făcut radio și presă scrisă, fiind redactor șef al revistei Viva 10 ani și apoi publisher pentru Viva!, Unica, Psychologies și Avantaje.

Scrie pe cristinastanciulescu.ro, Peopleperson, un site de interviuri și experiențe.


Articole publicate check icon

Tinu Bosinceanu

Tinu Bosînceanu a terminat finanțe la Harvard, s-a întors în România și a înființat Upgrade Academy prin care pregătește și trimite elevii români la facultățile de top ale lumii. În curând va scoate chiar o carte cu 30 de povești de succes ale elevilor români care au reuși,t prin programul său, și care au azi o viață de succes.

Citește mai mult

Mona Segall

Mona Segall este cel mai mare producători de televiziune din România, cea care se află în spatele producțiilor de la Antena 1 ca „Asia Express”, „Chefi la cuțite” sau nu mai puțin celebrele „Dansez pentru tine” (remember?), „Vocea României” sau „Românii au talent” înainte de a pleca din PRO TV.

Citește mai mult

Marius Chivu

Scriitorul Marius Chivu s-a mutat la țară, la Slătioara… Nu definitiv, doar de ceva vreme, de fapt de cînd cu pandemia. Acolo sunt părinții săi, acolo a locuit bunica lui maternă. Marius i-a renovat casa, imaginile arată că a ieșit tare frumos și recunosc că e ispititoare ideea de a trăi altfel, de a alege satul ca loc în care viața să arate altfel, să se simtă altfel… Am trăit la țară, știu ce spun.

Citește mai mult

Petronela Rotar

Petronela Rotar are talentul de a spune mereu adevărul despre sine, într-o manieră care nu e prea obișnuită pe la noi… Sinceritatea practicată de ea a făcut ca în jurul său să se strângă o comunitate fidelă și puternică. De curând a făcut Covid și a anunțat public, după ce s-a vindecat, ce a simțit, cum a suferit, dar și în ce fel și-a gestionat stările.

Citește mai mult

Cristian Galeriu

Preotul Cristian Galeriu este nepotul preotului Constantin Galeriu, unul dintre cei mai mari și mai populari duhovnici ai românilor, un preot cu har și cu multă iubire pentru oameni, un profesor dăruit și un om care a trecut prin pușcării politice… Foto cristinastanciulescu.ro

Citește mai mult

Ilona Brezoianu

Actrița Ilona Brezoianu are un umor frust, care te face să râzi înainte chiar să arunce poanta. Și mai are ceva: o naturalețe neobosită, un fel de a te privi cu ochii ei imenși, albaștri, în care vezi sclipirea autoironiei, dar și inocența jucăușă a unui copil rămas acolo, undeva, care nu a reușit să fugă la timp atunci când maturitatea a dat să-i ia locul.

Citește mai mult