Sari la continut
alt

Cristina Stănciulescucheck icon

Este jurnalist și blogger. A făcut radio și presă scrisă, fiind redactor șef al revistei Viva 10 ani și apoi publisher pentru Viva!, Unica, Psychologies și Avantaje.

Scrie pe cristinastanciulescu.ro, Peopleperson, un site de interviuri și experiențe.


Articole publicate check icon

Cristina Vasile

M-am întîlnit cu Andreea la o cafea și am rămas surprinsă de naturalețea și curiozitatea din ochii ei. Este într-o continuă căutare și asta mi-a spus în interviu, că această căutare este ceea ce o face să evolueze ca om și actriță.

Citește mai mult

Simona Tivadar

Dr. Simona Tivadar, medic specialist în boli de nutriție și diabet a lansat de curând la editura Humanitas o carte care și-a epuizat primul tiraj: „Medicină, nutriție și bună dispoziție”. Am întrebat-o despre nutriție și m-am ales cu bună dispoziție:). Cum ar trebui să mănânce sedentarii, corporatiștii care stau la birou 12 ore? Cine e responsabil de colesterol și la ce ne folosește el… Întrebările au curs, iar răspunsurile le-au urmat în viteză.

Citește mai mult

Irina Schrotter

În ultima vreme Irina a fost plecată din țară, stând cu fiul său care a făcut școala în Elveția și Italia. Acum s-a întors acasă și va pune din nou pe picioare Romanian Fashion Week ce va avea loc la Iași în 2020. Foto Raluca Ciornea

Citește mai mult

Inna

De câte ori mă întâlnesc cu artiști, am sentimentul, senzația chiar că ei sunt locuiți. Că uneori, prin gurile lor Cineva mai de sus cântă sau vorbește. Artiștii sunt ca niște frumoase ambalaje care conțin mai mult Dumnzeu decât alții, poate. Pentru că altfel nu-ți poți explica de ce pe scenă par semizei, iar atunci când coboară de pe ea, devin niște oameni ca noi toți. Și totuși atât de diferiți.

Citește mai mult

Narcisa Pheres

Narcisa Pheres s-a apucat de bijuterii acum 20 de ani. Totul a pornit de la faptul că era îndrăgostită de antichități și de artă veche. Și unii colecționari o rugau să le restaureze bijuterii de epocă. Așa a ajuns să creeze ea însăși bijuterii, inspirația sa fiind deseori venită din operele de artă pe care le iubește.

Citește mai mult

Ivan Patzaichin

Ivan Patzaichin mi-a strâns mâna sănătos. I-am simțit palma plină de forță și bărbăție. Multiplu campion, sportiv imens, om generos, Ivan Patzaichin, cel plin de medalii, cel care a învins apa și a cucerit podiumul chiar și cu pagaia ruptă, are un fel de a spune lucrurile simplu și la obiect.

Citește mai mult

Alex Gâlmeanu

Alex Gâlmeanu are un fel unic de a vedea realitatea prin prisma experiențelor și căutărilor sale, și poartă în fiecare moment cu el un aparat de fotografiat cu care imortalizează ce vede în jurul lui, în speranța că pozele lui, are mii de imagini arhivate, vor servi ca „ferestre” către lumea de azi pentru cei din viitor. (Foto: Alex Gâlmeanu)

Citește mai mult