Sari la continut
alt

Cristina Stănciulescucheck icon

Este jurnalist și blogger. A făcut radio și presă scrisă, fiind redactor șef al revistei Viva 10 ani și apoi publisher pentru Viva!, Unica, Psychologies și Avantaje.

Scrie pe cristinastanciulescu.ro, Peopleperson, un site de interviuri și experiențe.


Articole publicate check icon

Cristian Galeriu

Preotul Cristian Galeriu este nepotul preotului Constantin Galeriu, unul dintre cei mai mari și mai populari duhovnici ai românilor, un preot cu har și cu multă iubire pentru oameni, un profesor dăruit și un om care a trecut prin pușcării politice… Foto cristinastanciulescu.ro

Citește mai mult

Ilona Brezoianu

Actrița Ilona Brezoianu are un umor frust, care te face să râzi înainte chiar să arunce poanta. Și mai are ceva: o naturalețe neobosită, un fel de a te privi cu ochii ei imenși, albaștri, în care vezi sclipirea autoironiei, dar și inocența jucăușă a unui copil rămas acolo, undeva, care nu a reușit să fugă la timp atunci când maturitatea a dat să-i ia locul.

Citește mai mult

Tatiana Niculescu

„Nu-mi dau seama dacă sunt, dar m-am îndreptat spre biografii dintr-o pasiune mai veche. Eu am trăit ani mulți în Anglia, unde există o cultură solidă și o tradiție puternică a biografiilor. M-au pasionat grozav, iar când m-am repatriat am simțit nevoia de a pune în practică această pasiune și m-am apucat de scris.”

Citește mai mult

Constantin Chiriac

„Toată lumea are nevoie de emoție și, dacă ne uităm roată în jurul lumii, toți artiștii, disperați în felul lor și conducătorii de instituții culturale au căutat formule prin care cei însingurați să primească mângâiere, visare, speranță.”

Citește mai mult

Frizer canin

Cătălin Neagu și-a dorit să devină medic veterinar încă din copilărie. Însă îi plăceau atât de mult animalele, încât a renunțat la idee, fiindcă nu a acceptat gândul că s-ar putea să-i moară pe masa de operație vreunul… Așa că, atunci când a devenit mare, s-a angajat în televiziune, unde a muncit o vreme, după care s-a săturat de… oameni.

Citește mai mult

Holly Ringland

„Florile pierdute ale lui Alice Hart” scrisă de Holly Ringland a câștigat General Fiction Book of the Year în cadrul Australian Book Industry Awards 2019 și este selectată în TOP 10 pe listele de bestselleruri din Australia în 2018 și din SUA în 2019. (Foto Holly Ringland)

Citește mai mult

Theodor

Eu am nu văzut perioada asta ca pe o tortură, sau ca pe o perioadă grea neapărat, deși a fost destul de greu, dar, mai mult ca toate temele asta care ni s-au dat în cantități inumane, că trebuie să recunoști și tu asta, mama, faptul că am văzut copii din familii defavorizate care nu aveau calculatoare sau tablete și am văzut cât de mulți sunt, asta mi s-a părut nedrept…

Citește mai mult