Sari la continut
alt

Cristina Stănciulescucheck icon

Este jurnalist și blogger. A făcut radio și presă scrisă, fiind redactor șef al revistei Viva 10 ani și apoi publisher pentru Viva!, Unica, Psychologies și Avantaje.

Scrie pe cristinastanciulescu.ro, Peopleperson, un site de interviuri și experiențe.


Articole publicate check icon

Scott Morrison, premierul Australiei (Foto: Guliver Getty Images)

Când incendiul din Green Wattle Creek se întindea spre Est, iar noi începeam să ne întrebăm dacă vom fi afectați direct, vântul și-a schimbat brusc direcția spre Sud, îndepărtând flăcările din zona noastră și împingându-le spre Sud. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Viorel Copolovici

Viorel Copolovici și Alis Anagnostakis au plecat împreună cu Edna, fetița lor, în Australia. Au ales acest loc din motive pe care mi le-a povestit mai jos. L-am întrebat pe Viorel cum este atmosfera acolo și cum vede el incendiile și efectele acestora. Locuiesc în Sunshine Coast, pe Coasta de Est a Australiei.

Citește mai mult

Cătălin Năstăsoiu

Cătălin Năstăsoiu este un artist care a creat Ronativ, un brand care integrează România într-un fel misterios, discret, elegant. Cătălin Năstăsoiu este el însuși un om rafinat care locuiește și la New York, dar și la București. Foto cristinastanciulescu.ro

Citește mai mult

Cristina Vasile

M-am întîlnit cu Andreea la o cafea și am rămas surprinsă de naturalețea și curiozitatea din ochii ei. Este într-o continuă căutare și asta mi-a spus în interviu, că această căutare este ceea ce o face să evolueze ca om și actriță.

Citește mai mult

Simona Tivadar

Dr. Simona Tivadar, medic specialist în boli de nutriție și diabet a lansat de curând la editura Humanitas o carte care și-a epuizat primul tiraj: „Medicină, nutriție și bună dispoziție”. Am întrebat-o despre nutriție și m-am ales cu bună dispoziție:). Cum ar trebui să mănânce sedentarii, corporatiștii care stau la birou 12 ore? Cine e responsabil de colesterol și la ce ne folosește el… Întrebările au curs, iar răspunsurile le-au urmat în viteză.

Citește mai mult

Irina Schrotter

În ultima vreme Irina a fost plecată din țară, stând cu fiul său care a făcut școala în Elveția și Italia. Acum s-a întors acasă și va pune din nou pe picioare Romanian Fashion Week ce va avea loc la Iași în 2020. Foto Raluca Ciornea

Citește mai mult

Inna

De câte ori mă întâlnesc cu artiști, am sentimentul, senzația chiar că ei sunt locuiți. Că uneori, prin gurile lor Cineva mai de sus cântă sau vorbește. Artiștii sunt ca niște frumoase ambalaje care conțin mai mult Dumnzeu decât alții, poate. Pentru că altfel nu-ți poți explica de ce pe scenă par semizei, iar atunci când coboară de pe ea, devin niște oameni ca noi toți. Și totuși atât de diferiți.

Citește mai mult

Narcisa Pheres

Narcisa Pheres s-a apucat de bijuterii acum 20 de ani. Totul a pornit de la faptul că era îndrăgostită de antichități și de artă veche. Și unii colecționari o rugau să le restaureze bijuterii de epocă. Așa a ajuns să creeze ea însăși bijuterii, inspirația sa fiind deseori venită din operele de artă pe care le iubește.

Citește mai mult