Sari la continut
alt

Cristina Stănciulescucheck icon

Este jurnalist și blogger. A făcut radio și presă scrisă, fiind redactor șef al revistei Viva 10 ani și apoi publisher pentru Viva!, Unica, Psychologies și Avantaje.

Scrie pe cristinastanciulescu.ro, Peopleperson, un site de interviuri și experiențe.


Articole publicate check icon

Mihai Zant

Mihai Zânt este Executive Coach, Trainer și Managing Partner în Humanistic. Are o experiență de peste 10 ani în conducerea echipelor și comunităților și și-a concentrat activitatea pentru a crea organizații care învață și care comunică axat pe valori.

Citește mai mult

Chris Simion Mercurian

Regizoarea Chris Simion-Mercurian lansează primul ei film: „Care dintre noi”. Filmul este despre speranță, optimism și lumină chiar și în suferință. Chris își dorește ca acest film să schimbe mentalități și prejudecăți, fiind inspirat din propria sa experiența legată de cancerul la sân pe care l-a învins.

Citește mai mult

Stefan Liiceanu

Ștefan Liiceanu, fiul lui Gabriel Liiceanu și al Auroreri Liiceanu, a trăit în Japonia aproape 17 de ani. Pe lângă studiile de limbă japoneză și de economie, a absolvit la University of Tokyo un master cu specializare în budism și istorie culturală niponă.

Citește mai mult

Andreas Petrescu

Umorul este o treabă foarte serioasă și azi el este amestecat cu multă ură, cu jigniri, cu așa numitul pamflet care nu e chiar pamflet, ci este o umbrelă pentru răutate și agresivitate. Mi s-a părut deci un subiect bun de abordat cu Andreas care scrie umor de bună calitate și a cărui viață arată tare frumos.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Tinu Bosinceanu

Tinu Bosînceanu a terminat finanțe la Harvard, s-a întors în România și a înființat Upgrade Academy prin care pregătește și trimite elevii români la facultățile de top ale lumii. În curând va scoate chiar o carte cu 30 de povești de succes ale elevilor români care au reuși,t prin programul său, și care au azi o viață de succes.

Citește mai mult