Sari la continut
alt

Dana Gonțcheck icon

Dana Gonț este jurnalist și manager de comunicare la Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor. Are o carieră de peste 20 de ani în televiziune, a lucrat pentru B1 Tv, Prima Tv și Digi24.  


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Frumusețea după 70 de ani

Într-o societate care creează de cele mai multe ori un ideal de frumusețe imposibil de atins, în care filtrele sunt folosite încă de la vârste mici, iar operațiile estetice ne-au adus pe un fruntaș loc 17 pe plan mondial (conform raportului Societății Internaționale a Chirurgilor Plasticieni), ce înseamnă frumusețea după 70 de ani?

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Maria -

Unde pleci vara asta? Unde îți faci concediul? Probabil ai primit deja întrebarea asta. Pentru cei mai mulți dintre noi, vara este anotimpul ieșirilor și vacanțelor. Ne facem griji să nu se anuleze zborul, să nu pierdem bagajul. Dar tristețea unei veri nu e să pierzi un bagaj, este să nu fie nevoie să-l faci. Pentru vârstnicii singuri, vara este doar perioada în care sunt și mai singuri.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Niciodata singur

După o viață în care și-au fost alături la orice necaz sau bucurie, Florica Teodorescu (97 ani) și Tudora Pătrunjel (82 ani) își împart acum povara bătrâneții și singurătatea, într-un apartament modest din Ploiești, alături de 5 pisici și un câine. ( surorile Tudora (stânga) și Florica (dreapta) | foto: Alex Domnișoru, Fotograful tău)

Citește mai mult