Sari la continut
alt

Dan Alexandrucheck icon

Dan Alexandru are 34 de ani, a terminat Româno-Americana și imediat a început să scrie pentru Playboy România. A plecat la revista ProMotor și a ajuns producător la PRO TV. Acum este producător video într-o agenție de publicitate și nu numai. Ascultă metal, cântă la chitară și pozează figurine LEGO în lumea noastră.


Articole publicate check icon

protest AUR

Apucați-vă frate, de treabă și AUR o să fie la 2%. O să fie important într-adevăr numai pentru cei cu mai multe chakre decât neuroni și pentru piperienii care mai cred că Becali e vreun zeu. Ăla e nivelul. Pe acolo să mai prindă AUR niște neofiți obosiți. (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Citește mai mult

barbat singur - Foto: Nadim Mahmud Himu / Alamy / Alamy / Profimedia

Nu mi-am făcut vaccinul. Prostie, nehotărâre, minte îmbolnăvită de conspiratori, voi știți, că eu nici atât. O să-l fac? Mai stau. Până când? Mâine, o lună, două, până când se aliniază treburile în capul meu. Respect regulile de distanțare, măști și altele, stau într-o zonă cât de cât retrasă. Acesta e pretextul pe care îl semnez și îl susțin. (Foto: Nadim Mahmud Himu / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Copii bullying

Îi învățăm „să se descurce” când trebuie să aștepte la tobogan. Da’, ce, al meu e mai prost? Îi aplaudăm și le validăm sălbăticiunea nativă când își fac singuri dreptate prin ilegalități „simpatice”. Ne bucurăm să sunt șmecheri, că „n-o să moară niciodată de foame” și că „mai bine să plângă mă-sa decât mama”. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult