Sari la continut
alt

Fady Chreihcheck icon

Fady Chreih este CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA din 2013, anterior ocupând funcția de Director Executiv. Înainte de a se alătura Rețelei de sănătate REGINA MARIA, Fady Chreih a fost Directorul Diviziei de Healthcare din cadrul Băncii Transilvania.

Fady a absolvit un MBA la University of Sheffield și a urmat mai multe cursuri la Harvard și Stanford University, precum și la London Business School.

Este membru al YPO Romania Chapter și al Comitetului pentru Sănătate din cadrul AmCham.


Articole publicate check icon

scoala

Ce s-a întâmplat în timpul distanțării sociale și al școlii mutate, brusc, online? Un studiu efectuat în aprilie 2020 relevă că 93% dintre părinți s-au simțit direct responsabili de educația copiilor lor și au preluat în mare măsură rolul de educatori, în timp ce 14% dintre intervievați au declarat că copiii lor nu au avut deloc acces la educație în timpul stării de urgență. În paralel, au fost întrebați și profesorii despre echiparea pentru cursurile online: 24,4%.

Citește mai mult

Asistentă în oglindă

Pandemia de coronavirus a lovit brusc, iar șocul resimțit mai întâi în sistemul de sănătate a reverberat apoi și în economie. Din fericire însă, după cum zicea și Yuval Harari, am avut de partea noastră în această luptă știința, înțelepciunea și comunitatea. (Foto: Yuri Cortez /AFP/ Profimedia)

Citește mai mult