Sari la continut
alt

Funky Travelcheck icon

Funkytravel.ro este o „coală" digitală unde patru jurnalişti descriu experienţele prin care au trecut în diferite zone turistice ale lumii. Cunosc extrem de bine litoralul românesc pe care, an de an, îl întorc pe toate feţele pentru a descoperi lucrurile bune, dar şi ce ar trebui îndreptat. Funkytravel.ro a fost fondat de Adrian Gorpin, jurnalist cu 20 de ani de experiență în televiziune, cei mai mulți petrecuți realizând reportaje de la nordul la sudul litoralului.


Articole publicate check icon

Mașini la Mamaia

Este doar una dintre cele 21 de întrebări la care ar trebui să răspundă cei care au fost, nu au mai fost sau vor să vină în stațiunea Mamaia. Chestionarul este realizat de profesori ai Universității Ovidius din Constanța, iar rezultatele vor fi transmise autorităților locale care ar trebui să reacționeze la doleanțele celor care vin și consumă bani pe litoral. Mai jos am lăsat doar două dintre subiectele fierbinți care au alungat turiștii. Foto: Inquam Photos/ George Călin

Citește mai mult

plaja Mamaia

Vine o nouă reacție de la agenții economici aflați în sală. „Decizia finală e nașpa! Acum închiriază sectoarele vechi fără vedere la mare, dar o să-i lase să pună șezlonguri ca anul ăsta. Cine dracu face investiție în plajă pentru 2 ani (șezlonguri, beach bar etc) când nu știi dacă peste 2 ani mai este plaja ta?”

Citește mai mult

muzeu.

“Am semnat azi contractul de finanțare pentru Muzeu-Centru cultural tradițional Ivan Patzaichin, de la Mila 23. Inceput ca idee acum 5 ani de zile avem provocarea de a-l termina într-un timp record, până la 5 septembrie anul viitor.Primul traseu acreditat pentru turismul lent cu bărci cu vâsle și electrice ne propunem să-l inaugurăm la anul, cu punct de plecare de la capătul Falezei din dreptul Ansamblului arhitectural Ivan Patzaichin...”

Citește mai mult