Sari la continut
alt

Funky Travelcheck icon

Funkytravel.ro este o „coală" digitală unde patru jurnalişti descriu experienţele prin care au trecut în diferite zone turistice ale lumii. Cunosc extrem de bine litoralul românesc pe care, an de an, îl întorc pe toate feţele pentru a descoperi lucrurile bune, dar şi ce ar trebui îndreptat. Funkytravel.ro a fost fondat de Adrian Gorpin, jurnalist cu 20 de ani de experiență în televiziune, cei mai mulți petrecuți realizând reportaje de la nordul la sudul litoralului.


Articole publicate check icon

Cazinoul din Constanta

Din 2012, Diana Slav le prezintă turiștilor români și străini frumusețea orașului Constanța fără să țină cont de anotimp. Litoralul românesc, de la nord la sud, se transformă odată cu instalarea toamnei cenușii. De parcă totul se oprește și niciun turist român sau străin nu-și mai dorește să vină într-un citybreak la malul mării.

Citește mai mult

vloggeri - funkytravel

Povestea începe în luna iulie când, în plin sezon turistic, mai mulţi hotelieri din Dobrogea sunt convinşi de Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării să investească 20.000 de euro pentru a aduce unii dintre cei mai urmăriţi bloggeri şi vloggeri din Europa, dar şi de pe alte continente.

Citește mai mult

Mare Vama Veche

Dacă stai de vorbă cu salvamarii de pe litoral aceştia îţi vor explica tipologia turistului care îşi riscă viaţa pentru o baie în mare. „Toţi se cred mari înotători. Îi aducem la mal, îi resuscităm astăzi şi măine îi găsim din nou în valuri. Nu dau doi bani pe ceea ce le spunem noi! Nu înteleg că noi nu suntem aici ca să le stricăm concediile şi vacanţele! Păi mie credeţi că îmi pare bine când văd familii distruse pentru o simplă baie în mare? (Foto: Funky Travel)

Citește mai mult