Sari la continut
alt

Funky Travelcheck icon

Funkytravel.ro este o „coală" digitală unde patru jurnalişti descriu experienţele prin care au trecut în diferite zone turistice ale lumii. Cunosc extrem de bine litoralul românesc pe care, an de an, îl întorc pe toate feţele pentru a descoperi lucrurile bune, dar şi ce ar trebui îndreptat. Funkytravel.ro a fost fondat de Adrian Gorpin, jurnalist cu 20 de ani de experiență în televiziune, cei mai mulți petrecuți realizând reportaje de la nordul la sudul litoralului.


Articole publicate check icon

hamace - Funky

Gabriel Dan Chiriac. 51 de ani, manager în turism, pasionat de parașutism, alpinism și scufundări. O carte de vizită în doar câteva cuvinte a celui care a reușit să convingă sute de turiști să plătească pentru a-și învinge temerile. Rețeta lui este simplă: învață să te relaxezi într-un hamac aflat la aproape 200 de metri înălțime. (Fotografii: de Tudor Vultureanu)

Citește mai mult

Sotii Cruceanu

A fost odată ca niciodată un cuplu de corporatiști care dupa ani de muncă și bani puși deoparte și-a văzut visul împlinit și a trăit până la adânci bătrâneți administrând o pensiune într-un loc minunat. Pare o poveste clasică pe care o citim aproape săptămânal prin gazetele online și care uneori ne pune pe gânduri.

Citește mai mult

tonitza

Colecția de artă, evaluată la peste 2,5 milioane de euro, este subiectul unui proces care se tot strămută prin instanțele din țară. Pe scurt, Mario Vintilă, care susține că este moștenitorul dr. Gheorghe Vintilă, cel care a donat lucrările de artă, încearcă să obțină colecția, iar statul român încearcă să o păstreze. Foto Funky Travel

Citește mai mult

Gunoaie in Grecia

Mă uit la fotografiile și capturile video cu efectele ciclonului care a spulberat Insulele Ionice și parcă nu-mi vine să scriu despre experiențele pe care le-am trait în însorita Grecie. Dar, cum după fiecare furtună, soarele își face din nou apariția, m-am gândit că poate vrei să-ți faci planuri de vacanță și te pot ajuta cu câteva ponturi.

Citește mai mult

Vacanta la mare

Pe măsură ce măsurile de izolare au fost ridicate chiar și un pic, cohorte de turiști au luat cu asalt plajele Mării Negre, în timp ce altele au invadat stațiunile de pe Valea Prahovei, lăsându-și grijile, temerile și fricile acasă. Și nu stai blocat în trafic ore întregi între Nistorești și Comarnic degeaba, doar ca „să păstrezi distanța” – ce Dumnezeu? (Foto: Vlad Eftenie)

Citește mai mult