Sari la continut
alt

Funky Travelcheck icon

Funkytravel.ro este o „coală" digitală unde patru jurnalişti descriu experienţele prin care au trecut în diferite zone turistice ale lumii. Cunosc extrem de bine litoralul românesc pe care, an de an, îl întorc pe toate feţele pentru a descoperi lucrurile bune, dar şi ce ar trebui îndreptat. Funkytravel.ro a fost fondat de Adrian Gorpin, jurnalist cu 20 de ani de experiență în televiziune, cei mai mulți petrecuți realizând reportaje de la nordul la sudul litoralului.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon visit oradea - fb

De la 1 martie, Oradea își ntâmpină turiștii cu o serie de beneficii și gratuități Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, în parteneriat cu OTL, Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage), instituțiile muzeale din oraș și unitățile din industria ospitalității, pornesc campania „Oradea cu drag”. Foto Facebook Visit Oradea

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon litoral romania

V-ați făcut planuri pentru vacanța de vară? Călătoriți cu avionul în străinătate sau cu mașina? Rămâneți în România? De câteva săptămâni, tot văd aceste întrebări pe diverse forumuri și grupuri de vacanță. Singurii convinși că vor rămâne în România sunt cei de la privat sau stat care primesc tichete de vacanță. (Foto: Negoi Cristian / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

Gara de Nord - intarzieri

În spatele meu, un copil de 9 ani îi îmbărbătează pe toți să privească partea plină a paharului, avem caldură încă. Unele becuri se sting. Cade curentul și bateriile de la telefon sunt aproape leșinate. Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește mai mult

Litoralul românesc

Calin Ile a absolvit Facultatea de Turism a Universității de Studii Economice Bucureștiîn 1995. A absolvit școala pentru Manageri Internaționali de Hoteluri de la Universitatea Cornell și EHMI, dar a urmat cursuri de turism și la Școala Internațională Hotelieră Den Hauge. Din 2015, Călin Ile este președintele FHIR – Federația Română a Industriei Hoteliere.

Citește mai mult