Sari la continut
alt

Funky Travelcheck icon

Funkytravel.ro este o „coală" digitală unde patru jurnalişti descriu experienţele prin care au trecut în diferite zone turistice ale lumii. Cunosc extrem de bine litoralul românesc pe care, an de an, îl întorc pe toate feţele pentru a descoperi lucrurile bune, dar şi ce ar trebui îndreptat. Funkytravel.ro a fost fondat de Adrian Gorpin, jurnalist cu 20 de ani de experiență în televiziune, cei mai mulți petrecuți realizând reportaje de la nordul la sudul litoralului.


Articole publicate check icon

neversea - 2020

Da, sunt unul dintre amatorii de festivaluri de muzică! Da, sunt unul dintre românii care și-a cumpărat abonament la primul Untold chiar dacă nu știa la ce să se aștepte. Apoi, festivalurile au devenit o obișnuință anuală. Da, sunt unul dintre românii care a înțeles condițiile de pandemie. Da, sunt unul dintre românii vaccinați anticovid.

Citește mai mult

Turiști români pe aeroportul din Cancun

„De fiecare dată când ne aduceau de mâncare, o puteam primi doar după ce acceptam să ne facă poze cu mâncarea și apa în mâini. Ne-au pus să semnăm că primim mâncare. Uneori ne trezeau și strigau, “It’s dinner time!” la ora două noaptea, ora locală, ne aduceau și mâncare stricata, care mirosea groaznic. ”

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Așezările rupestre

„Până la vizita de evaluare a specialiștilor UNESCO, vom munci susținut pentru a aduce zona cât mai aproape de standardele internaționale de turism. Pregătim indicatoare rutiere și de hiking către obiective, pregătim trasee de hiking și de ciclism, lucrăm la noi puncte de vizitare”.

Citește mai mult