Sari la continut
alt

Iulian Bănilăcheck icon

Iulian Bănilă este fost jurnalist, de șapte ani mic antreprenor.


Articole publicate check icon

angajata - pandemie - Foto: Dirk Waem/ AFP / Profimedia

Ce-ar fi dacă fiecare angajator din România, indiferent de domeniul de activitate, ar fi obligat, din resurse proprii, să efectueze teste rapide antigen pentru toți angajații de două ori pe lună și, în paralel, campania de vaccinare să continue? Spre finalul lunii ianuarie, primul-ministru a spus că până pe 30 septembrie vor fi vaccinați 10,4 milioane de români. Obiectivele intermediare propuse până acum în privința vaccinării au fost atinse, ba chiar depășite. (Foto: Dirk Waem/ AFP / Profimedia)

Citește mai mult

Virgil Păunescu

Habar nu am dacă prototipul de vaccin creat de colectivul OncoGen va fi utilizabil, dar încăpățânarea imunologului Virgil Păunescu de a crede în ceva vedem acum că trebuie pedepsită. (Foto: Cornel Putan/ Inquam Photos)

Citește mai mult

berar - Foto Guliver/Getty Images

Dau cu mopul, car marfă, o fac pe-a inabordabilul cu furnizorii și semnez hotărâri AGA. Spunând-o ca pe LinkedIn, sunt managerul unei berării. Comercializând doar bere artizanală, business-ul de care mă ocup a crescut simultan cu generația celor 70 de făbricuțe de craft beer din România. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult