Sari la continut
alt

Lucian Popacheck icon

Este economist și antreprenor, implicat în activități de consultanță în management și producție, dar și în activități de voluntariat în cadrul unei organizații non-guvernamentale internaționale prin care a coordonat și contribuit la numeroase proiecte. În plus, a fost implicat în diverse inițiative antreprenoriale atât în România, cât și în Marea Britanie. Deține o diplomă de licență în Business și Management de la Universitatea Bradford și o diplomă de studii post-universitare în Sustainable Business de la Universitatea Cambridge.


Articole publicate check icon

coadă la aeroport

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) arăta în 2017 că peste 3,4 milioane de români sunt plecați la muncă în străinătate sau stabiliți definitiv acolo cu familia, cifre ce plasează România pe poziţia a doua într-un top mondial al migrației. ONU susţine că țara noastră este depășită în acest top doar de Siria, stat lovit de un război civil. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

China - muncitori

Economia Chinei este a doua din lume, a ajuns la o valoare de 11 trilioane de dolari, adică 14,8% din economia mondială, față de 2% în 1990. Când procesul de reshoring se va amplifica, România trebuie să fie la primire, cu un climat bun pentru investiții, pregătită să ofere mai mult decât țările est europene cu care se află în competiția atragerii de investitori. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult