Sari la continut
alt

Mihai Alexandru Crăciun

Mihai Alexandru Crăciun este fondatorul comunității online și al asociației „Construim România". Absolvent al Facultății de Automatizări și Calculatoare din cadrul Universității „Politehnica” București, în prezent director IT într-o firmă londoneză, Mihai Crăciun este unul din cei mai activi membri din comunitățile online axate pe subiecte de infrastructură și s-a implicat în numeroase acțiuni și initiațive în promovarea transportului feroviar și restaurarea trenurilor istorice.


Articole publicate

Firea bicicleta

Un celebru banc, bun însă de spus la ore târzii din noapte, demonstrează cu prisosință cum răsturnând ordinea a doar două cuvinte, o glumă devine o înjurătură. Cumva acesta este modelul după care ideile și conceptele moderne și funcționale din occident devin înjurături atunci când ajung aplicate în România.

Citește mai mult

Ministrul Cuc

Recentul „asalt” al Ministerului Transporturilor asupra vitezei de proiectare a drumului expres a început cu scoaterea la licitație a tronsonului de drum de viteză Pitești – Craiova la profil de drum expres, nu de autostradă așa cum prevede Master Planul General de Transport. (Foto: Facebook Ministerul Transporturilor)

Citește mai mult

Hagi

Cândva demult, „într-o altă viață”, am fost stelist. Am încetat însă să mai urmăresc fotbalul românesc din anii ’90, de când Steaua a devenit FC Becali, de când fotbalul românesc a devenit Liga Mitică și Federația Nea Sandu. Un malaxor de meciuri trucate pentru pariuri si pentru creat cote artificale pentru a revinde jucători. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Alunecare Aciliu

Viața celor care folosesc autostrada depinde de starea vremii. Un risc pe care nu putem să înțelegem de ce și-l asumă CNAIR. (Foto: captură filmare Construim România)

Citește mai mult

Brexit

Sigur că este la-ndemână să spui astăzi că cei în vârstă le-au vândut viitorul tinerilor britanici, la fel cum este uşor să-i acuzi pe englezii din oraşele de provincie de rasism, de xenofobie sau de simplă prostie. Numai că nimic nu este mai departe de adevăr. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult