Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Dragnea, întrebat care e diferența dintre Carmen Avram (candidată PSD) și Rareș Bogdan (candidat PNL): Doamna Avram a fost foarte compatibilă cu valorile noastre. Rareș Bogdan e un măscărici

Carmen Avram, BEC - Inquam Photos / Octav Ganea

(Foto Inquam Photos / Octav Ganea)

Jurnalista Carmen Avram, care ocupă poziția a doua pe lista PSD pentru europarlamentare, a fost caracterizată luni seara de către liderul social-democrat Liviu Dragnea drept „foarte compatibilă cu obiectivele noastre”, în timp de Rareș Bogdan, primul pe lista PNL pentru alegerile din 26 mai este, în opinia președintelui PSD, „un măscărici”.

„Este diferența dintre o doamnă (Carmen Avram) care nu a avut nicio ezitare ani de zile să se bată pentru România, să arate abuzurile din această țară, este un jurnalist de excepție, un jurnalist care a câștigat premii. Este foarte compatibilă și a fost foarte compatibilă tot timpul cu obiectivele noastre și cu modul nostru de abordare. Asta pe de o parte. Pe de altă parte, avem un măscărici. Și aici intră tot”, a declarat Liviu Dragnea luni seara, la România TV, fiind întrebat despre diferența dintre cei doi candidați la europarlamentare.

Liderul PSD s-a arătat iritat de zvonul că generalul Florian Coldea, fost adjunct al Serviciului Român de Informaţii, ar fi consilierul său, adăugând că acesta l-a „condamnat de trei ori până acum”. 

„«Sfetnicul» meu de taină m-a condamnat de trei ori, până acum. (moderator: Coldea?) Și vrea să mă condamne și a patra oară. Florian Coldea, direct și personal. O spun cu nume și prenume: Florian Coldea. Dl general Coldea. (Deci deciziile completelor de judecată au fost dictate de dl Coldea?) Și presiunile făcute de Pahonțu. ( E năucitor ce spuneți) . Ei, năucitor. (Până acum ați fost aluziv). Cum dracu' să fiu aluziv. Că mai și vorbesc... Doamne, iartă-mă, că suntem în Postul Paștelui. Dar m-ați incitat. Mă evervează asta cu Coldea, consilierul meu. Îl aduc pe Satana consilierul meu? Ce naiba? Ăsta e unul dintre cei trei oameni care au distrus România. (Cine-s ceilalti doi?) La următoarea emisiune. Nu vreți să mai vin?”, a spus miercuri seara Liviu Dragnea la România TV.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Fără a dori să jignesc : dar de ce Carmen Avram mereu arată ca un măscărici adică neîngrijită, nepieptănată, nedormită, etc ?
  • Like 0
 • Vai, deci când mai aveți bancuri așa frumoase va rog postati-le cu titlul principal.
  Defapt oamenii ar trebui sa se uite singuri și să vadă diferențele.
  Carmen Avram + Rareș Bogdan = USL :D
  • Like 1
 • Cristi check icon
  Doamna Carmen poate, cand vrea, sa faca arta din patriotismul umed. Bogdan, neavand calitati artistice veritabile, doar se chinuie.
  • Like 1
 • #

  Sa nu credeti ca studioul varanului pus la dispozitie 24/24 este gratuit .
  Astia sun cei 30 de arginti recompensa pentru Iuda , un post barosan si banos ... foc .
  • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult