Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Dragnea, întrebat care e diferența dintre Carmen Avram (candidată PSD) și Rareș Bogdan (candidat PNL): Doamna Avram a fost foarte compatibilă cu valorile noastre. Rareș Bogdan e un măscărici

Carmen Avram, BEC - Inquam Photos / Octav Ganea

(Foto Inquam Photos / Octav Ganea)

Jurnalista Carmen Avram, care ocupă poziția a doua pe lista PSD pentru europarlamentare, a fost caracterizată luni seara de către liderul social-democrat Liviu Dragnea drept „foarte compatibilă cu obiectivele noastre”, în timp de Rareș Bogdan, primul pe lista PNL pentru alegerile din 26 mai este, în opinia președintelui PSD, „un măscărici”.

„Este diferența dintre o doamnă (Carmen Avram) care nu a avut nicio ezitare ani de zile să se bată pentru România, să arate abuzurile din această țară, este un jurnalist de excepție, un jurnalist care a câștigat premii. Este foarte compatibilă și a fost foarte compatibilă tot timpul cu obiectivele noastre și cu modul nostru de abordare. Asta pe de o parte. Pe de altă parte, avem un măscărici. Și aici intră tot”, a declarat Liviu Dragnea luni seara, la România TV, fiind întrebat despre diferența dintre cei doi candidați la europarlamentare.

Liderul PSD s-a arătat iritat de zvonul că generalul Florian Coldea, fost adjunct al Serviciului Român de Informaţii, ar fi consilierul său, adăugând că acesta l-a „condamnat de trei ori până acum”. 

„«Sfetnicul» meu de taină m-a condamnat de trei ori, până acum. (moderator: Coldea?) Și vrea să mă condamne și a patra oară. Florian Coldea, direct și personal. O spun cu nume și prenume: Florian Coldea. Dl general Coldea. (Deci deciziile completelor de judecată au fost dictate de dl Coldea?) Și presiunile făcute de Pahonțu. ( E năucitor ce spuneți) . Ei, năucitor. (Până acum ați fost aluziv). Cum dracu' să fiu aluziv. Că mai și vorbesc... Doamne, iartă-mă, că suntem în Postul Paștelui. Dar m-ați incitat. Mă evervează asta cu Coldea, consilierul meu. Îl aduc pe Satana consilierul meu? Ce naiba? Ăsta e unul dintre cei trei oameni care au distrus România. (Cine-s ceilalti doi?) La următoarea emisiune. Nu vreți să mai vin?”, a spus miercuri seara Liviu Dragnea la România TV.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Fără a dori să jignesc : dar de ce Carmen Avram mereu arată ca un măscărici adică neîngrijită, nepieptănată, nedormită, etc ?
  • Like 0
 • Vai, deci când mai aveți bancuri așa frumoase va rog postati-le cu titlul principal.
  Defapt oamenii ar trebui sa se uite singuri și să vadă diferențele.
  Carmen Avram + Rareș Bogdan = USL :D
  • Like 1
 • Cristi check icon
  Doamna Carmen poate, cand vrea, sa faca arta din patriotismul umed. Bogdan, neavand calitati artistice veritabile, doar se chinuie.
  • Like 1
 • #

  Sa nu credeti ca studioul varanului pus la dispozitie 24/24 este gratuit .
  Astia sun cei 30 de arginti recompensa pentru Iuda , un post barosan si banos ... foc .
  • Like 1


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult