Sari la continut
alt

Mihai Schiaucheck icon

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și a lucrat șase ani la Gândul, după care s-a reorientat către marketing online. Este pasionat de călătorii, ajungând din Islanda până în Gibraltar și din Portugalia până în Taiwan. Se consideră cel mai mare fan Dr. Alban din lume.


Articole publicate check icon

Leo Iorga

Anul 2019 va fi retro sau nu va fi deloc. Cel mai probabil, asta și-au spus organizatorii de concerte din România, având în vedere că anul acesta au avut loc câteva festivaluri 80s - 90s în premieră. Dacă majoritatea au fost în orașe mari, precum București sau Timișoara, unul s-a „ascuns" într-un loc greu de găsit chiar și pe Google Maps. (Foto: unsitedemuzica.ro)

Citește mai mult

Tineri discuta într-un pub

Vinerea trecută, când eram cu o prietenă în Fabrica, deja complimentasem berea, iar prin frig tocmai venisem împreună. Spre norocul meu, a salvat ea conversația cu o replică pe care probabil că o să încep să o folosesc și eu: "Ai auzit de Big Talk?". Spre rușinea mea, nu auzisem și nici nu am putut să îmi dau seama din prima despre ce este vorba. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Denisa, mileniali

Specia „tinerilor din ziua de azi” a fost mereu suspectă, însă, de când cu apariția milenialilor (generația din jurul anilor 2000), o avalanșă de stereotipuri, uneori justificate, dar de cele mai multe ori nu, a invadat studiile despre piața muncii.

Citește mai mult

Alina Hospice

Am întrebat-o pe Alina ce ar face dacă într-o zi ar veni la ea un Om Rău, care să o ia de lângă toți cei dragi și să nu o mai lase niciodată să se întoarcă la HOSPICE Casa Speranței. Zâmbetul a dispărut de pe fața fetiței internate în centrul de îngrijiri paliative din București, care și-a strâns mai tare în mână Eti puf-ul cu cocos și s-a încruntat.

Citește mai mult