Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cred că la această oră sunteți o Autoritate în materie!, stimate Domnule Cristian Tudor Popescu. Cine vă contestă sau nu cunoaște tenisul defel sau e atât de infatuat că nu merită luat în considerare. Este o încântare să vă citesc și să vă ascult. Mulțumesc.
    • Like 2
  • conitalc check icon
    Just!
    • Like 0
  • Fără să fiu un cunoscător al fenomenului tenis, cred că analiza CTP-ului este genială. Simona, cel puţin în tenis, este Cuminţenia Pământului, dar nu este suficient pentru a fi o mare campioană... Aşa-i în tenis... Puţină "aventură" este tot ceea ce îi lipseşte.
    • Like 2
  • O discuție interesantă,echilibrată,între doi oameni care cunosc tenisul.Ipoteza dlui CTP asupra educației Simonei-pare plauzibilă.Dar nu știu dacă se (mai) poate lucra la asta...
    • Like 1


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult