Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA - Management General, în valoare totală de 32.000 euro

TEE Executive MBA

Foto: Wavebreak / Profimedia

Transilvania Executive Education (TEE), Banca Transilvania (BT) și Evergent Investments dau startul unei noi competiții în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA - Management General, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham. Valoarea totală a acestora este de 32.000 euro.

Partener media al competiției pentru acordarea burselor este platforma editorială republica.ro.

Cursurile Executive MBA încep în 15 februarie 2023 și sunt organizate în 12 module despre strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță și transformare digitală etc. Sunt predate de profesori de la universități din Europa și Statele Unite ale Americii, precum și din România, o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Iată calendarul pentru desemnarea câștigătorilor celor patru burse oferite de Transilvania Executive Education (TEE), Banca Transilvania (BT) și Evergent Investments:

  • 25 octombrie – 25 noiembrie 2022.: Înscriere în competiție
  • 26 noiembrie – 8 decembrie 2022: Evaluarea candidaților
  • 6 decembrie 2022: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele:

Candidații care doresc să se înscrie în competiție trebuie să parcurgă următoarele etape:

1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website:

- un business plan folosind modelul din formularul de înscriere.

- un eseu care să răspundă la întrebarea: Care sunt cele mai importante provocări pe care le vor avea managerii în 2023 și ce soluții ar trebui să dezvolte/ să implementeze?

2. CV în limba engleză/sau completarea cu link-ul către profilul de LinkedIn. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.

3. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.

Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 25 noiembrie a.c. (inclusiv).

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult