Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA - Management General, în valoare totală de 32.000 euro

TEE Executive MBA

Foto: Wavebreak / Profimedia

Transilvania Executive Education (TEE), Banca Transilvania (BT) și Evergent Investments dau startul unei noi competiții în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA - Management General, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham. Valoarea totală a acestora este de 32.000 euro.

Partener media al competiției pentru acordarea burselor este platforma editorială republica.ro.

Cursurile Executive MBA încep în 15 februarie 2023 și sunt organizate în 12 module despre strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță și transformare digitală etc. Sunt predate de profesori de la universități din Europa și Statele Unite ale Americii, precum și din România, o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Iată calendarul pentru desemnarea câștigătorilor celor patru burse oferite de Transilvania Executive Education (TEE), Banca Transilvania (BT) și Evergent Investments:

  • 25 octombrie – 25 noiembrie 2022.: Înscriere în competiție
  • 26 noiembrie – 8 decembrie 2022: Evaluarea candidaților
  • 6 decembrie 2022: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele:

Candidații care doresc să se înscrie în competiție trebuie să parcurgă următoarele etape:

1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website:

- un business plan folosind modelul din formularul de înscriere.

- un eseu care să răspundă la întrebarea: Care sunt cele mai importante provocări pe care le vor avea managerii în 2023 și ce soluții ar trebui să dezvolte/ să implementeze?

2. CV în limba engleză/sau completarea cu link-ul către profilul de LinkedIn. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.

3. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.

Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 25 noiembrie a.c. (inclusiv).

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult