Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

14 februarie, ziua preferată a tuturor bărbaților

Ca să faci un bărbat fericit, e nevoie doar să îi dai telecomanda, să-l lași în pace și nu-i mai ceri să repare priza aia, pentru că deja ți-a promis că o face acum o jumătate de an!

Ca să o faci fericită, e nevoie să fii un Gandalf al instalatorilor și să știi care e ”nulul” la priză, ce sunt alea ”filiere” și ”tarozi de un țol”, de unde oprești ”coloana” la baie, cum să ”împământezi” ceva, deși tu stai la etajul 7 sau unde pui cricul la mașină ca să schimbi roata la mașină.

E nevoie să fii sultanul Bruneiului în familie, Reinier de Monaco în societate și Michael Flatley pe la nunțile de cartier, unde dansezi frenetic meneaito și brașoveanca.

E nevoie, totodată, să dovedești în timp că ai abilitatea eroică de a duce gunoiul la ghenă!

Ca să fie fericită, trebuie să fii totodată expert în gândaci și păianjeni, maseur, inginer software, halterofil și bun psiholog.

Ca să fie fericită, trebuie să fii un Seinfeld când vine vorba de glume, un Einstein, când vine vorba de inteligență. Mai presus de orice, e nevoie să fii un Hachiko al fidelității în relație.

Teoretic, bărbatul întrupează fiecare dintre aceste calități și toate la un loc. Realitatea e cumva diferită, nu-i așa? 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult