Sari la continut
alt

Theodor Postelnicucheck icon

Lucrează în domeniile comunicării și relațiilor publice. Licențiat în Filosofie, are o experiență de 10 ani în presa scrisă, ca reporter special și redactor la cotidiene și agenții de presă.


Articole publicate check icon

Argentina, campioană mondială

Messi e un Apollo al fotbalului, zeul luminii, dominant și strălucitor, care dă expresie rațiunii și așteptărilor rationale ale sufletului microbistic. Messi încarnează ideea de claritate și de distincție a unui fotbalist rasat, el este ordina interioară de pe teren, oferind încredere și armonie echipei cu sufletul celor din fața televizoarelor. (Foto: Javier Garcia/ Shutterstock Editorial/ Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon manele

Ignor protestele copilului și coborâm din bloc spre parcul unde erau așteptați, printre alții, marele Mihăiță Piticu și opusul lui nominal, Marius Babanu, cele două forțe ale zbuciumului laringo-naturii dezlănțuite, Sandu Vijelie și Tzancă Uraganu, plus regele culinaro-meloman al galantarelor muzicale, Floriiiin Salaaaam.

Citește mai mult

Vladimir Putin - 9 mai

Luptătorii Wagner au publicat un apel către Putin, în care îi cer să declare mobilizare generală, argumentând că Rusia nu are cum să câștige ”operațiunea specială” din Ucraina dacă nu trimite urgent minimum 600-800.000 de militari pe front. (Foto: AFP/ Profimedia)

Citește mai mult

Putin cârtițe

Ofițer specializat de contrainformații, Putin și-a dat seama că e imposibil ca adversarii să îți știe fiecare pas planificat în secret doar monitorizându-te cu sateliți și avioane de supraveghere. Vulpe bătrână, Putin a realizat cu groază că în serviciile secrete ruse există cârtițe. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Avioane NATO

La 10 kilometri deasupra României huruie avioanele de luptă F35 Lightning și F 16 Falcon ale americanilor, Eurofighter Typhoon ale nemților și italienilor, dar și F16 ale românilor. Nu e nevoie să coboare pentru a-și umple rezervoarele, pentru că în aer ”fac zonă”, adică zboară în lungi cercuri, aeronave speciale care le alimentează în aer.

Citește mai mult

Cozi la carburanți

Explozia prețului motorinei de peste noapte, preconizată de niște Serghei, Artiomi și Ivani, ar fi avut un efect rapid: camionagiii din țară ieșeau în stradă mâine, Bucureștiul ar fi fost un vacarm de tiruri, taxiuri, claxoane și înjurături. (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Autoservire all inclusive

În fața mea s-au bulucit alți împătimiți ai valurilor: toți, cu ochii pe capacele de metal sub care se ascund surprize pentru burțile care n-au mai cunoscut foamea de câteva decenii. Ne repezim întâi la coada la ciorbă.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Șezlongurile din primul rând

În stânga și-n dreapta, alți tipi victorioși. Ne felicităm reciproc din priviri. Suntem în elită! Nu mai cărăm zeci de găletușe cu apă până la marginea din spate a grupului de șezlonguri și nu ne mai ridicăm de câte ori se duc copiii la apă. Pot răcni la ăștia mici, fără să mă bruieze răcnetele țăranilor din fața mea!

Citește mai mult