Sari la continut
alt

Adrian Marișcheck icon

10 ani experiență ca analist financiar în cadrul unei companii de consultanță a riscului comercial. Absolvent al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori în cadrul ASE. Absolvent al programului de master BANCAS, ASE.


Articole publicate check icon

Klaus Iohannis - Foto: Alberto Grosescu / Alamy / Alamy / Profimedia)

„Să nu vă mire, așadar, că la 4 ani distanță de când ați preluat primul mandat, procentul de analfabetism funcțional urca în 2018 până la 44%, în creștere față de 2015. România obținuse cel mai slab punctaj din ultimii 9 ani la testele PISA. Scopul acestor teste, de referință la nivel mondial, este de a verifica modul în care copiii pot aplica informaţiile pe care le primesc la şcoală (citire, matematică, știinte) în lumea reală.” (Foto: Alberto Grosescu / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

Liviu Dragnea -  Foto: George Călin

4 din 68 este numărul celor care au votat ieri seară împotriva lui Liviu Dragnea. Deși aproximativ toată presa calcula în draci zilele trecute tabere care se formau de o parte sau alta, lupte la limită și jocuri de culise, realitatea ne-a lovit implacabil. (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Citește mai mult

Proteste - statul paralel

În România, 4 din 5 școli funcționează ilegal, fără autorizație de securitate la incendiu. Statul paralel? Aproape jumătate dintre elevii români sunt analfabeţi funcţional (42% dintre ei, conform OECD). Statul paralel? (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult