Sari la continut
alt

Alexandra Roxana Popacheck icon

Alexandra Roxana Popa este antreprenoare, start-up mentor și coach, cu peste 18 ani experiență în retail, e-commerce, real estate și educație. După ce a făcut un MBA la INSEAD, în Franța și Singapore și a lucrat pentru Amazon în Londra, Alexandra s-a întors în România să își continue proiectele antreprenoriale și să se implice în activități educaționale. În 2019 a lansat Adoptamstudenti.ro, prima platforma de crowdfunding pentru studenții care au nevoie de finanțare pentru a studia la universități de renume. Tot în 2019, Alexandra a creat comunitatea Community Dinners, unde leaderi din domenii variate se întâlnesc pentru a avea conversații cu sens.


Articole publicate check icon

Socializare

Aproape întotdeauna, suntem ajutați de persoane diferite de cele pe care le ajutăm noi. A fi o resursă pentru ceilalți nu este ceva tranzacțional, ci mai degrabă un dar. Așa se susține un comportament colectiv de a contribui la binele celorlalți care, inevitabil, se întoarce că un bumerang. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Universitatea Oxford, UK

Unul dintre elevi mi-a spus trist că el nici nu îndrăznește să viseze că ar putea studia la Oxford sau altă universitate de prestigiu. L-am întrebat de ce. Mi-a răspuns că provine dintr-o familie monoparentala și că singura sursă de venit era nesigură, pentru că mama lui avea contract de muncă pe perioadă determinată. Când l-am întrebat dacă s-ar încadra la criteriile de admitere, mi-a răspuns cu modestie că avea zece pe linie și ar îndeplini cu ușurință cerințele.

Citește mai mult