Sari la continut
alt

Bogdan-Radu Brînzancheck icon

Membru fondator al Asociației „Galați, orașul meu”.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon bara de autobuz

În țările vestice, pe care pe bună dreptate le apreciem, transportul cu mijloacele publice este încurajat, fiindcă este mai ieftin, descongestionează serios traficul renunțând la autoturismul propriu, câștigi timp circulând rapid dacă infrastructura este prevăzută cu bandă specială pentru transportul public. (Foto: Evgeny Haritonov / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Agios Dimitrios

Pe plajă, la taverne, cei care te servesc îți zâmbesc, ți se adresează cu ,,Sir", nu te simți vreodată înșelat, nu ai sentimentul în niciun moment că cineva vrea să te păcălească cumva. Numai că, în stilul tipic grecesc, relaxat, nicio tavernă nu se deschide înainte de ora 10.00, și cum ajungeam la ora 9.00 pe plajă, frappe-ul mult dorit se lăsa așteptat.

Citește mai mult

Serghei Lavrov

Să te prezinți în fața întregii omeniri și să spui cu nerușinare că țara ta nu a atacat Ucraina, în condițiile în care sunt mii de morți și clădiri puse la pământ, printre care și spitale, milioane de oameni și-au părăsit familiile, casele, pe cei dragi fugind din calea bombelor și gloanțelor, asta înseamnă să fii produsul școlii sovietice de securitate....( În imagine, Serghei Lavrov, ministrul Afacerilor Externe al Rusiei / Foto: Getty Images)

Citește mai mult