Sari la continut
alt

Dan Dițoiucheck icon

Dan Dițoiu este în prezent psihoterapeut, antreprenor și fondator al The Wellbeing HUB - o platformă cu programe de stil de viață ce și-a propus să fie un contributor la umanizarea mediilor organizaționale în direcția valorizării oamenilor dincolo de rolul lor de angajați.

Cu o experiență de 20 de ani în resurse umane în spațiul corporate, interesele și actiunile sale sunt orientate către identificarea și modelarea culturii organizaționale cu ajutorul valorilor individuale și cele de grup care compun cultura reală a organizației. Intervențiile își propun să aducă mai multă claritate în interacțiunile dintre mediile exterioare mai mult sau mai puțin ecologice și lumea noastră interioară, resursele individuale de semnificare și adaptare la mediu.


Articole publicate check icon

Time is precious

Unde își petrece omul modern cea mai mare a timpului și cui își închiriază resursa finită numită timp? Stabilimentelor care găzduiesc ceea ce denumim cu toții “locul meu de muncă”! Aceste stabilimente devin stăpâne ale timpului și expertizei noastre, zăngănind uneori atractiv cătușele de aur ale recompensei și apăsând discreționar butoanele fricilor!

Citește mai mult

Femeie îngrijorata

Nu dorințele în sine sunt sursa fricii, ci multitudinea și dimensionarea lor incorectă. Asimilarea nefiltrată a dorințelor generației din care facem parte sau a celor preaslăvite de (social)media: ce job este dezirabil, unde să locuim, unde să ne facem vacanțele, ce haine să îmbrăcăm, ce și cât să mâncăm, ce mașină este potrivită, un întreg insectar de vanități care să ne consolideze poziția de putere, admirația și dezirabilitatea socială. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult