Sari la continut
alt

Dragoș Anastasiucheck icon

Dragos Anastasiu este președintele Grupului Eurolines, specializat în servicii de ospitalitate, închiriere de mașini și servicii de suport.

Dragoș Anastasiu este președintele Camerei de Comerț Româno-Germane și membru al Consiliului Consultativ al Romanian Business Leaders.

Este pasionat de sport și educație. Îi plac proiectele noi și crede cu tărie în noile generații de antreprenori, pe care le sprijină activ, implicându-se cu entuziasm în diferite programe de educație practică pentru tineri și profesori din sistemul de învățământ de stat, precum: www.superteach.ro


Articole publicate check icon

Foto Dragos Anastasiu

Înțeleg să merg o perioadă pe minus, să mă împrumut pentru investiții, înțeleg și că, atâta timp cât am creștere economică mai mare decât mă costă datoria, aceasta scade ca și procent în PIB. Dar, totuși, nu înțeleg cum pot merge 100 de ani cu deficite bugetare fără să-mi afectez copiii. Și atunci cred că trebuie să gândim în excedente bugetare, cel puțin când nu este criză economică, să revin la „mă întind cât mi-e plapuma”

Citește mai mult

Ditrau - FB Multi Professional Solutions - Recrutare Personal Asia

Niciun antreprenor român nu va favoriza soluția cu străinii, dacă va avea soluții în țară. Dar în același timp este cazul ca împreună să creștem productivitatea, eficiența. Să bârfim mai puțin, să ne plângem mai puțin, să fumăm mai puțin, să avem mai puține zile libere și să muncim mai multe ore pe zi. (Foto: Facebook/ Multi Professional Solutions - Recrutare Personal Asia)

Citește mai mult