Sari la continut
alt

Dragoș Damiancheck icon

Dragoș Damian este CEO al Terapia Cluj. 


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon sale - magazin bucuresti

Ați văzut ce scumpiri au fost după 1 ianuarie, mai ales la alimente? Dar cui îi pasă? Aglomerație infernală pe toate șoselele, coloane nesfârșite de mașini, dubițe și TIR-uri. Terase și restaurante pline, hoteluri pline, pensiuni pline, pârtii pline. Sezon de iarnă fără zăpadă, dar cu prețuri ca în Elveția. (Foto: lcv / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

Marcel Ciolacu Foto - gov.ro

Degeaba am crescut prețurile cu 200%, degeaba avem cifre de afaceri în creștere cu 25-30%, degeaba găsim formule să ocolim plata de taxe, impozite și contribuții urmând sfatul analiștilor de la televizor, care și ei sunt foarte scumpi. Nu se mai poate, suntem săraci. Foto - gov.ro

Citește mai mult

Ferma Dacilor - incendiu

Mediul de afaceri se odihnește, pe bună dreptate, se află la capătul unui an greu în care, din nou, timp de 12 luni, s-a muncit și, în ciuda tuturor văicăriri, s-au făcut afaceri cu venituri excepționale, creșteri de două cifre. Din păcate însă, degeaba, pentru că profitul a lăsat de dorit în multe locuri, a fost zero sau pe minus. (Urmările incendiului de la Ferma Dacilor/ Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda)

Citește mai mult

Elevi Satelit ROM3

De ce i-am ajutat pe liceenii Filip, David, cei trei Alex si Alesia să pună un satelit pe orbită? Uite, vezi, pentru asta, fir-ar să fie, ca să desfid toate cele de mai sus! Pentru că toți copiii noștri sunt la fel de deștepți ca ai altora. Le lipsește însă o țară ca afară, însă o s-o facem.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu la inaugurarea spitalului Dăruiește Viață

În mare măsură înțeleg unde s-au dus cele 1,4 miliarde de lei pe care le-am plătit în ultimii 10 ani în taxe impozite și contribuții, echivalentul a șase spitale “Dăruiește Viață” și de ce nu se văd în spitale, școli și străzi ridicandu-se mândru în soare.

Citește mai mult

spital galati

Două super-pușculițe, una privată și cealaltă publică, 150 de miliarde de lei colectați obligatoriu anual din banii voștri. Pușculița CAS Pilonul 2, privată și Pușculița CASS, publică. În prima pușculiță, valoarea totală a activelor administrate era în martie 2023 de peste 100 de miliarde lei, în timp ce în ce-a de-a doua intră anual, din contribuțiile la sănătate, vreo 50 de miliarde de lei. Foto: Inquam Photos / Ovidiu Iordachi

Citește mai mult