Sari la continut
alt

Dragoș Damiancheck icon

Dragoș Damian este CEO al Terapia Cluj. 


Articole publicate check icon

Job interview

Piața forțelor și relațiilor de munca nu mai este cea din 2019, toți au căzut de acord asupra acestui lucru, angajatori, angajați, autorități, specialiști în resurse umane, etc. Marea demisioneală și marile migrații de la est la vest, digitalizarea, munca de la distanță, de acasă, de 4 ore, precum și altele asemenea, au făcut din angajat rege. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Cartea Junglei

Carismaticul Baloo, instructorul de serviciu. Întruchiparea perfectă a modului în care se face training în corporatii, 10% lucruri utile și 90% distracție și pierdere de vreme, căci, nu-i așa, să nu stresăm prea tare angajații cu dezvoltarea profesională, poate se supără și pleacă. (Foto: Walt Disney Productions / Christophel Collection / Profimedia)

Citește mai mult

Femeie răcită

70% dintre bucureșteni și, de altfel, dintre români, au petrecut ultimele 2 luni fiind răciți, infecții virale – cu virusul respirator sincitial vârf de lance - sau infecții bacteriene, nici nu mai contează. Ca să înțelegem severitatea sezonului la copii, consumul însumat al siropurilor de paracetamol și ibuprofen a crescut în trimestrul 4 din 2022 cu circa 60% față de aceeași perioadă a anului 2021. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

ship - Foto: Leslie J Borg / Sciencephoto / Profimedia)

Austria s-a „sacrificat”, dând veto pentru România, iar Olanda pentru Bulgaria. Croația să intre, este inofensivă, fără porturi comerciale de gabarit, țară turistică fermecătoare, s-a filmat acolo „Game of Thrones”. (Foto: Leslie J Borg / Sciencephoto / Profimedia)

Citește mai mult

Piața Sfatului, Crăciun

De 1 decembrie, după parada militară, ia-ți de mână copiii sau nepoții și cumpără ceva fabricat în România de la târgul de Crăciun. Oricât de imperfectă ar fi, România merge înainte și rămâne puternică pentru că tu îi stai alături. (Foto: Inquam Photos/ Attila Szabo)

Citește mai mult