Sari la continut
alt

Dragoș Damiancheck icon

Dragoș Damian este CEO al Terapia Cluj. 


Articole publicate check icon

Copii îndrăgostiți de tehnologie

Educația, la fel ca sănătatea de altfel, trebuie scoasă din întunericul în care o țin oligarhiile cvasi-indestructibile de partid și de familie. O schimbare administrativă a sistemului de educație și abundenta de bani din PNRR sunt necesare, însă nu suficiente.

Citește mai mult

Ziua Copilului, Senat

Sistemul de educație este măcinat de reforme interminabile, scena scandalurilor dintre autorități, profesori și părinți, transformat într-un monstru de cancerul industriei meditațiilor, capturat de cleptocratia academica care îl lasă moștenire propriilor urmași. Greu de întrezărit o șansă să se oprească din a crea NEET, analfabeți funcționali și exod de criere. (Foto Ilona Andrei/ Inquam Photos)

Citește mai mult

UE flag

Și ca să ținem minte acest 9 mai din 2022, am o propunere pentru Roberta Metsola, Charles Michel, Ursula von der Leyen, șefii statelor membre ale uniunii și nu în ultimul rand pentru europarlamentarii romani: înființați începând din acest an distincția de Tara Anului, sau Tara Personalitatea Anului în Uniunea Europeana, iar titlul să fie acordat pe 9 mai, de Ziua Europei. Foto Valeria Mongelli / AFP / Profimedia

Citește mai mult