Sari la continut
alt

Dragoș Damiancheck icon

Dragoș Damian este CEO al Terapia Cluj. 


Articole publicate check icon

Fabrică - Foto: Bogdan Dănescu/Inquam Photos

Marii producători internaționali de autovehicule aduc mașinile din import prin 10-20 de dealeri locali și regionali, care fiecare în parte nu fac o cifra de afaceri de 500 milioane lei/ an. Așadar, de plătit vor plăti cele doua fabrici din țară, împreună cu producătorii de componente auto cu fabrici aici. (Foto: Bogdan Dănescu/Inquam Photos)

Citește mai mult

Stâlpi de înaltă tensiune

După ce am mi-am revenit din șoc, am sunat vreo 15 directori de fabrică (din mai multe domenii) care au confirmat că toți au primit notificare de dublare a prețului – de la 1 ianuarie 2022, unii chiar de la 1 noiembrie 2021, asta însemnând puține zile în care se poate negocia. Suntem la 600-700 lei / MWatt, dar înțelegem că în 2022 se poate ajunge și la 1000. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

Benzină

Moscova și Baku – într-o măsură și Kiev – dau ora exactă pentru UE la utilități și combustibili, priviți vă rog în tabel. Acolo trebuie să meargă Guvernul României ca să rezolve dezastrul din iarna asta. Foto: Getty Images

Citește mai mult

sedinta de guvern - Inquam Photos / Ilona Andrei

O excursie cu microbuzul (durează maxim 1-2 ore) pe porțiunea DN1 în sensul între Aiud și Alba, pentru a se bucura la fel ca restul șoferilor de mersul încet, ardelenesc, în care cei 30 de km se fac, așa cum menționam mai sus, în maximum 1-2 ore. (Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei)

Citește mai mult