Sari la continut
alt

Gabriela Teodora Vătafucheck icon

Gabriela Teodora Vătafu a absolvit Facultatea de Litere a Universității din București și un master în Teoria și Practica Imaginii în cadrul CESI. După câțiva ani în care a predat în educația preșcolară, s-a îndreptat către marketing și comunicare. În prezent creează conținut pentru Dăruiește Viață. Îi place când găsește un început și mai ales un sfârșit bun pentru textele pe care le scrie.


Articole publicate check icon

Ingrid și mama ei

Ingrid a împlinit 9 ani. Să ai șansa de a-i spune încă o dată la mulți ani copilului tău, după ce a primit un diagnostic de la care, în România, se moare mai mult decât în alte țări din cauza condițiilor din spitale, este un dar. Ingrid și Iuliana, mama ei, au plecat de la Iași la Timișoara pentru o șansă în plus la viață, dar au stat departe de familie 10 luni. (Foto: Ovidiu Proca)

Citește mai mult

Larisa și Filoftea

De când a început tratamentul, starea de sănătate a pacientei s-a îmbunătățit considerabil. Nu a înregistrat efecte adverse sau deficite neurologice noi, așa că i s-a recomandat acest medicament pentru tot restul vieții. Însă, pe lângă tratament, mai sunt alte analize, RMN-uri, toate la fel de costisitoare.

Citește mai mult

Anna și Misha

Anna și Misha s-au despărțit din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. La 18 ani, Anna a căutat refugiul în România. Misha are 19 ani și se află în mijlocul exploziilor. Ce putem face pentru cei care rămân?

Citește mai mult

#Noifacemunspital

Schimbarea. „Este dificilă, dar este posibilă.” Asta a observat Norbert Dörner, inginer biomedical, doctorand în economie de afaceri și membru al echipei alături de care Dăruiește Viață lucrează la master planul pentru întreg campusul medical. (Credit foto: Cătălin Georgescu)

Citește mai mult