Sari la continut
alt

Iuliana Prunilă - Negoițăcheck icon

Sunt blogger de șase ani, activist civic și coordonez o platformă online destinată persoanelor cu dizabilități. Încerc, prin ceea fac, în principal să aduc în atenția opiniei publice problemele cu care se confuntă persoanele cu dizabilități din România.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Parcare blocată

Azi am fost să ne facem cumpărăturile și iarăși toate locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități erau ocupate ce șoferi ce nu aveau dreptul să parcheze acolo. În timp ce traversam parcarea, ne-am întâlnit și cu Ghiță, unul dintre membrii grupului DizAbil.eu – Vrancea care, de asemenea, fusese nevoit să-și lase mașina la mare distanță de intrarea în supermaket.

Citește mai mult

Parcare blocată

Dacă era atât de grăbit de ce oare n-o fi lăsat mașina în parcarea taximetriștilor ce se afla mai aproape de intrarea in mall și care avea mult mai multe locuri? Poate pentru că aceștia sunt mai ,,vocali” decât persoanele cu dizabilități? (Foto: Vasile Prunilă)

Citește mai mult

Pacienți

Simptomele bolii de care suferim se țin scai de noi întreaga zi, ba nu se lasă duse nici noaptea, așa ca norma noastră de lucru e chiar mai mare decât a oricărui alt angajat, așadar nu se poate spune că nu avem vechime în „câmpul muncii”. (Foto Inquam Photos/ George Călin)

Citește mai mult