Sari la continut
alt

Marius Mototoleacheck icon

Gazetar de aproape două decenii, și-a început cariera în redacția cotidianului local Viață Liberă din Galați. Redactor-șef adjunct în cadrul Trustului de presă Adevărul, în august 2012, a decis să-și valorifice experiența și pasiunea pentru comunicare într-un domeniu de pionierat în România, medierea conflictelor. Deși este economist și s-a specializat în management, consideră jurnalismul adevărata sa meserie, motiv pentru care continuă să scrie ca freelancer. 


Articole publicate check icon

toți știau - azilele groazei

Ancheta realizată de DIICOT la căminele pentru vârstnici și persoane cu dizabilități a scos la iveală nu numai atrocități demne de lagărele de exterminare, ci și tâlhării comise paradoxal cu mijloace legale utilizate pentru deposedarea de venituri și de bunuri de valoare a bătrânilor și adulților fără discernământ, fără aparținători, abandonați de familii. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește mai mult

protest ASF

Prin eliminarea a șase clase de bonusare și o echivalare originală, Autoritatea de Supraveghere Financiară recuperează de la șoferii amatori fără accidente „paguba” ieftinirii polițelor pentru șoferii profesioniști. (Foto: Inquam Photos / Cornel Putan Alin)

Citește mai mult