Sari la continut
alt

Mircea Mărculescucheck icon

Mircea Mărculescu este partener coordonator pe probleme fiscale in cadrul Elite Compliance SRL și membru al Camerei Consultanților Fiscali din România. A fost implicat în numeroase proiecte de revizie fiscală, consultanță, audit, fuziuni și divizări. A organizat și susținut cursuri de fiscalitate națională și internațională, având o vastă experiență atât în consultanță, cât și companii multinaționale.

Link Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mmarculescu

Link Elite Tax: http://www.elitetax.eu/ro/ 


Articole publicate check icon

businesswoman - Foto Cultura Creative (RF) / Alamy / Alamy / Profimedia)

În România tocmai a fost aprobată una dintre cele mai cuprinzătoare amnistii fiscale date în ultimii 10 ani. Publicată în data de 14 mai 2020, prin Ordonanța de Urgență 69/2020, această amnistie a ridicat, din capul locului, numeroase semne de întrebare cu privire la obiectul și, mai ales, funcționarea ei. (Foto Cultura Creative (RF) / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

În rândul clienților nerezidenți cu care lucrez, după eforturi uriașe de a obține sutele de pagini de documente solicitate de organele fiscale în vederea depunerii formularului 088, nu puțini sunt cei care deja se interesează de opțiunile de mutare a afacerilor în state vecine. (Guliver Getty Images)

Taxe
Citește mai mult