Sari la continut
alt

Paula Rusucheck icon

Jurnalist de televiziune vreme de 17 ani. TVR, PRO TV, Realitatea Tv, Antena 3 și România TV sunt locurile unde a moderat emisiuni ori a filmat știri pe teren. De aproape un an de zile (8 luni), jurnalist independent, scrie și filmează pentru blogul personal www.paularusu.ro. Militant implicat pentru drepturile pacienților români si inițiator alături de un număr mare de ONG-uri al proiectului privind adoptarea Legii Tuberculozei, cu susținerea STOP-TB, biroul ONU de luptă la nivel mondial împotriva tuberculozei.


Articole publicate check icon

Spital-

„Avem nevoie de plăcuțe de electro-cauter, niște nimicuri dacă o luăm așa. Măști, mănuși de diverse mărimi, ață chirurgicală. Sunt sincope care nu ar trebui să se întâmple, dar așa e când Casa de Asigurări nu asigura banii necesari ca sa se facă aprovizionare și storcuri”, spune profesorul Ioan Cordoș.

Citește mai mult

Protest persoane cu handicap

Sunt supărate, cu lacrimi în ochi și noduri în gât, parcate cu scaunle lor cu rotile în soare, pe trotuarul de vis-a-vis de Ministerul Muncii. Le-au pus și niște garduri, să nu cumva să devină violenți și să facă vreo revoluție oamenii ăștia care nu vor să fie o povara pentru statul român, dar pe care îi execută scurt Ministerul Muncii. (Foto: paularusu.ro)

Citește mai mult

Copil în spital

Povestea tristă a Magdei Vasiliu a făcut înconjurul internetului. A fost nevoie să se revolte public pentru un drept altfel garantat de lege. Un șir lung de funcționari amestecat cu medici i-a respins dreptul la concediul medical pentru îngrijirea copilului bolnav pe diverse motive. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult