Sari la continut
alt

Radu Prisăcarucheck icon

Radu Prisăcaru este licențiat în matematică, are un Master în psihologie organizațională și a resurselor umane. Este specializat în formări în e-learning și învățarea la elevii cu dificultăți de învățare. Radu Prisăcaru este profesor de matematică în școli din mediul urban și rural, la gimnaziu sau la liceu, cu o experiență la catedră de 30 de ani.


Articole publicate check icon

Școala gimnazială “George Popa” din Mediaș

Nimeni dintre factorii de decizie nu are habar de câte eforturi s-au făcut în ultimii ani pentru a avea o școală ca afară, cu mijloace moderne de învățământ, cu spații curate și sigure, fără violențe, unde și elevii din familii defavorizate pot învăța și se pot simți ca acasă Înțelegem că se dorește respectarea legii, dar, toți factorii decizionali implicați ignoră, în aceeași măsură, și oportunitatea acestor modificări. În ochii lor, nu suntem decât niște numere.

Citește mai mult

Profesori

Mă uit la foștii mei elevi, la întâlnirea de nu știu câți ani de la terminarea liceului. Sunt la fel de dezinhibați ca în liceu. Conștienți de propria lor valoare. Sunt ei înșiși. I-am întrebat: V-a folosit matematica predată de mine la ceva? (Foto: Adriana Neagoe/InquamPhotos)

Citește mai mult

ipad

La o clasă a VII-a, la o școală de cartier, cu copii din familii defavorizate, la care predau din acest an, erau elevi care nu învățaseră nimic doi ani de zile la matematică. Trecând peste inerentele faze de început, în care ne-am tatonat reciproc...(Foto Guliver Getty Images)

Citește mai mult