Sari la continut
alt

Ramona Lengyelcheck icon

Ramona Lengyel, din Brasov. A terminat Facultatea de Litere din cadrul Universității Transilvania, specializarea fiind Româna- Franceza. A publicat două carti („Stars dance” la editura Transilvania Express din Brasov si „O noua sansă” la editura Anamorol din Bucuresti.).O găsiți și pe blogurile: www.informatii-pretioase.ro și www.drumulfericirii.ro.


Articole publicate check icon

Bravo, ai stil!

Oamenii asociază fericirea cu banii, ne dorim să fim cât mai bogați, indiferent dacă asta ne face sa ne simțim bine sau nu. Ceea ce contează este să vadă vecinul sau colegul de serviciu ce mașină luxoasă avem, ce eleganți suntem sau ce petreceri fabuloase putem da cu așa ziși prieteni care ar da orice să fie în locul nostru. (Foto: Facebook Bravo, ai stil)

Citește mai mult

Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang

La festivitatea de deschidere de la Pyeongchang am asistat cu toții la un moment istoric salutat și de șeful bisericii catolice Papa Francisc. Sportivii din Coreea de Sud și din Coreea de Nord au defilat împreună, reprezentând drapelul Peninsulei Coreea unificată. (În imagine, steagul Coreei unite// Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Kinetoterapie

Un copil sau un adult cu dizabilități are nevoie de terapeuți care au capacitatea să înțeleagă problemele cu care se confruntă această persoană, fizice, psihice sau în relațiile cu cei din jur. Terapeuții din România nu pot face așa ceva, pentru că nu sunt învățați în acest mod. Ei tratează partea fizică robotic, fără să țină cont de ceea ce întâmplă cu pacientul cu adevărat.

Citește mai mult