Sari la continut
alt

Simona Adamcheck icon

Sunt Simona Adam - psiholog clinician sub supervizare, psihoterapeut în formare (analiză tranzacțională și CBT) și coach. Înainte de reconversia profesională către psihologie și coaching, am studiat științe politice și comunicare în afaceri. De 13 ani lucrez intersectorial: în mediul de afaceri, în diverse ONG-uri și în administrația publică (în guvernul tehnocrat). Cea mai mare bucurie a mea este să lucrez cu oameni și organizații, ajutându-i să vadă și să meargă pe drumul cu sens pentru ei, cu autenticitate și curaj. Mai multe informații la www.simona-adam.ro sau https://www.linkedin.com/in/simona-adam/


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Birou al unei companii

Am lucrat mai întâi într-o organizație tip mașinărie: toată activitatea mea era monitorizată, trebuia să mă loghez la secundă, aveam timp prestabilit pentru pauza de masă, pentru mersul la toaletă, iar când șeful cel mare trecea prin birou era cu cântec. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

anaf

Tatăl meu m-a sfătuit generos să nu-mi pun statul în cap și până și prietenii avocați sau juriști mi-au spus că un proces este de anduranță. Dar eu am pornit la drum crezând că va fi simplu și se va termina cu scuze din partea instituțiilor. A durat peste doi ani și 12 termene care m-au dus la Judecătorie, Tribunal și la Curtea de Apel și m-am simțit puțin ca în The Good Fight. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult