Sari la continut
alt

Victoria Bulaicheck icon

Sunt absolventă a Facultății de Litere din Iași, dar m-am reprofilat, absolvind un master în intervenție psiho-socială și psihoterapie, apoi un master în managementul resurselor umane și, de curând, un MBA. De peste 12 ani, munca mea combină dezvoltarea resurselor umane și dezvoltarea afacerilor în cadrul firmei în care lucrez în calitate de director de dezvoltare. Pe lângă job, sunt trainer în domeniile mele de expertiză: managementul resurselor umane, vânzări, customer care, time-management, formator de formatori


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Munca de acasa

A trebui să trăiesc pe pielea mea această experiență de a lucra de acasă pentru a scrie acest articol. Fiind obișnuită cu rutina zilnică de a merge la serviciu și activitățile premergătoare ei, m-am trezit dintr-o dată că lucrurile (la propriu și la figurat) arată altfel atunci când a trebuit să-mi desfășor activitatea de acasă. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Angajați în companie

Deși există mai multe teorii vizând motivarea resurselor umane, părerea mea este că toate converg către câteva idei principale, guvernate de nevoile angajatului, dar şi ale angajatorului, precum şi de bunul simţ al ambelor părţi. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Angajat la birou

Am cunoscut câțiva manageri care, din frica de a nu pierde o anumită categorie de angajați, îi impovărau pe oamenii cu experiență (și cu vechime, și cu abilități de a performa) din firmă cu probleme mărunte, în detrimentul atribuirii unor sarcini motivante și cu impact major asupra performanțelor companiei. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult