Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

București incandescent: Imagini spectaculoase din timpul celui mai mare show aviatic din România

Peste 200 de piloţi şi paraşutişti şi 100 de aeronave civile şi militare au evoluat în weekend la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition. Show-ul aviatic s-a desfășurat pe Aeroportul Băneasa.

La invitaţia Statului Major al Forţelor Aeriene, pe lângă piloții militari și parașutiștii români, la BIAS au participat militari din forţele aeriene din Germania, Grecia, Turcia, Polonia, Ungaria, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult