Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Care sunt prețurile la care se vor vinde în România modelele Samsung Galaxy S8 și S8 Plus. Ce „știe” noul smartphone și imagini de la lansare

Samsung a lansat miercuri, la New York, noul său smartphone Galaxy S8. Una dintre noutăți este asistentul virtual, cu buton dedicat, traduceri vizuale și care poate recunoaște imagini.

Lipsa unui buton pe partea din față și Dex sunt alte noutăți cu care vine noul model. Dex este o facilitate prin care telefonul poate fi folosit pe post de unitate centrală. Conectat la un monitor, acesta va putea fi folosit întocmai unui calculator, inclusiv cu ajutorul unei tastaturi şi al unui mouse.

Primele critici au apărut la nici 24 de ore de la lansare. cNet apreciază procesorul și scanner-rul pentru iris, dar spun despre cameră și baterie că sunt aproape la fel ca cele ale modelului S7. 

Samsung Galaxy S8 poate fi achiziționat de la Vodafone la un preț de 209 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 69, iar S8 Plus la prețuri de 299 euro.

Telekom România comercializează noul Samsung Galaxy S8 la precomandă, la preţul de 1.499 de lei, împreună cu abonamentul Complete XXL, în timp ce Galaxy S8 Plus, la acelaşi abonament, va costa 1.999 de lei. 

La Orange, S8 se vinde cu 348,99 euro, iar S8 Plus cu 449 euro, împreună cu un abonament lunar de 42 de euro pe doi ani. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult