Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Care sunt prețurile la care se vor vinde în România modelele Samsung Galaxy S8 și S8 Plus. Ce „știe” noul smartphone și imagini de la lansare

Samsung a lansat miercuri, la New York, noul său smartphone Galaxy S8. Una dintre noutăți este asistentul virtual, cu buton dedicat, traduceri vizuale și care poate recunoaște imagini.

Lipsa unui buton pe partea din față și Dex sunt alte noutăți cu care vine noul model. Dex este o facilitate prin care telefonul poate fi folosit pe post de unitate centrală. Conectat la un monitor, acesta va putea fi folosit întocmai unui calculator, inclusiv cu ajutorul unei tastaturi şi al unui mouse.

Primele critici au apărut la nici 24 de ore de la lansare. cNet apreciază procesorul și scanner-rul pentru iris, dar spun despre cameră și baterie că sunt aproape la fel ca cele ale modelului S7. 

Samsung Galaxy S8 poate fi achiziționat de la Vodafone la un preț de 209 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 69, iar S8 Plus la prețuri de 299 euro.

Telekom România comercializează noul Samsung Galaxy S8 la precomandă, la preţul de 1.499 de lei, împreună cu abonamentul Complete XXL, în timp ce Galaxy S8 Plus, la acelaşi abonament, va costa 1.999 de lei. 

La Orange, S8 se vinde cu 348,99 euro, iar S8 Plus cu 449 euro, împreună cu un abonament lunar de 42 de euro pe doi ani. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult