Sari la continut
alt

Guliver Getty Images România check icon

Guliver are 20 de ani de experiență în ilustrarea de conținut, în calitatea sa de Master Delegate Getty Images în România. Prin intermediul furnizorilor săi de imagini este la curent în fiecare moment cu evenimentele care se petrec în lume. 


Articole publicate check icon

Senatorul McCain

„În lumea reală, cea în care trăiesc oameni reali, nevoia de respectare a drepturilor omului și de demnitate, dorința de libertate, justiție și șanse, ura față de opresiune, corupție și cruzime sunt o realitate. A nega acest lucru înseamnă a nega aspirațiile a miliarde de oameni și a lăsa loc indignării lor profunde”. John McCain (29 august 1936 - 25 august 2018)

Citește mai mult

Incendiu Grecia

77 de morți, peste 100 de dispăruți, aproape 200 de răniți. Acesta este cel mai recent bilanț al incendiului devastator care a avut loc în Grecia, în apropiere de Atena. Pompierii spun că, din cauza vântului puternic, de peste 75 km/h la rafală, şi a mişcării rapide a flăcărilor, incendiul a înaintat ca fulgerul prin zonele populate.

Citește mai mult

Trump și Regina

Vineri, Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, l-a primit la ceai, la Castelul Windsor, pe președintele american Donald Trump, în ciuda dezaprobării a sute de mii de britanici care consideră că acesta nu este demn de o astfel de onoare. Joi, Donald Trump și soția sa, Melania, au participat la un dineu dat în cinstea lor de premierul britanic Theresa May și de soțul acesteia, Philip May. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult