Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cel mai mare număr de decese din cauza COVID-19, în 24 de ore. La terapie intensivă sunt internați 436 de pacienți

covid - spital - Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Foto Inquam Photos/Octav Ganea

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.232 de cazuri noi de COVID-19, din 20.581 de teste efectuate. La terapie intensivă sunt internați 436 de pacienți.

Au murit 48 de pacienți cu Covid-19, cele mai multe decese într-o singură zi, de la debutul pandemiei. 

Până astăzi, 4 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 55.241 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

28.006 pacienți au fost declarați vindecați și 5.136 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Evoluția zilnică procentuală a numărului de teste pozitive la Covid-19 arată că azi 5,99% din testele procesate au fost pozitive, iar luni această rată a fost de 10,23%. 

sursa graphs.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere

Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult