Sari la continut
alt

Viorela Mihaicheck icon

Om de televiziune, făuritor de branduri și strategii media din 2003.


Articole publicate check icon

Loredana Urzică-Mirea

Acum, că s-a încheiat festivalul declarațiilor patetice care însoțesc an de an începutul lui martie, să revenim la realitate și să punem o parte din fetele și femeile din România într-unul dintre cele mai sinistre topuri posibile, cel al traficului de persoane. Sursa foto: eLiberare

Citește mai mult

Andrew Noble

Un an mai târziu, după ce am văzut cu ochii noștri și am trăit cu buzunarele noastre realitatea invaziei armate ruse în Ucraina, suntem în punctul legitim în care ne întrebăm până când, ce urmează și cât de mare va fi prețul apărării valorilor în care crede o întreagă comunitate internațională, pe care și noi le-am obținut prin marile sacrificii ale celor dinaintea noastră.

Citește mai mult

Comemorare Revoluție

George Bernard Shaw spunea că optimistul a inventat avionul, iar pesimistul a inventat paraşuta. Şi unul, şi altul, contribuie la societate. Singurul lucru la care au contribuit generațiile de români „ar fi trebuit” este propăşirea unor metehne seculare, glorificate în Miorița şi „România sfântă”, cum era scris zilele trecute pe un afiş mare la intrarea unei şcoli din sectorul 1. (Foto: George Călin/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Andrei și Gabriela Drăghia

Ca orice copil născut la finalul anilor ’70, am crescut într-o apologie a muncii și a spiritului muncitoresc. Prin urmare, în miez de studenție și de tranziție românească sălbatică, m-am aruncat cu avânt maxim în haosul pieței de muncă, fără să știu ce drepturi am, fără să dau vreo importanță contractelor pe care le semnez sau contribuțiilor care îmi sunt sau nu plătite.

Citește mai mult

Olimpiada „oamenilor cu determinare”

Se spune că sportul unește și modelează caractere. Poate acesta este motivul pentru care în acest an horribilis, sportul a devenit sursa noastră primordială, vitală, de speranță, bucurie, emoție și adevăr. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu

Când am fost vreodată bine?! Mă îndrept fără ezitare spre 43 de ani şi, scuzați-mi franchețea, până acum eu n-am prins binele din România decât la nivelul relațiilor afective sau profesionale pe care mi le-am construit cu cei din jur, în republica personală. Foto Facebook Dăruiește Viață

Citește mai mult

România, grădina Carpaților

Chiar dacă ar curge demisii în valuri de la toate ministerele, consulatele și departamentele de comunicare implicate în promovarea României la Târgul de Turism de la New York, vălul negru care a mai coborât o dată peste ființele noastre buimăcite nu-l mai ridică nici Dumbledore resuscitat. (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult