Sari la continut
alt

Viorela Mihaicheck icon

Om de televiziune, făuritor de branduri și strategii media din 2003.


Articole publicate check icon

Andrei și Gabriela Drăghia

Ca orice copil născut la finalul anilor ’70, am crescut într-o apologie a muncii și a spiritului muncitoresc. Prin urmare, în miez de studenție și de tranziție românească sălbatică, m-am aruncat cu avânt maxim în haosul pieței de muncă, fără să știu ce drepturi am, fără să dau vreo importanță contractelor pe care le semnez sau contribuțiilor care îmi sunt sau nu plătite.

Citește mai mult

Olimpiada „oamenilor cu determinare”

Se spune că sportul unește și modelează caractere. Poate acesta este motivul pentru care în acest an horribilis, sportul a devenit sursa noastră primordială, vitală, de speranță, bucurie, emoție și adevăr. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu

Când am fost vreodată bine?! Mă îndrept fără ezitare spre 43 de ani şi, scuzați-mi franchețea, până acum eu n-am prins binele din România decât la nivelul relațiilor afective sau profesionale pe care mi le-am construit cu cei din jur, în republica personală. Foto Facebook Dăruiește Viață

Citește mai mult

România, grădina Carpaților

Chiar dacă ar curge demisii în valuri de la toate ministerele, consulatele și departamentele de comunicare implicate în promovarea României la Târgul de Turism de la New York, vălul negru care a mai coborât o dată peste ființele noastre buimăcite nu-l mai ridică nici Dumbledore resuscitat. (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult

Cristina Cileacu

„Ne-știrile sunt la ordinea zilei, din păcate, și alimentează prejudecăți sau extreme. Oamenii sunt la fel peste tot, toți avem aceleași probleme. Liderii schimbă o direcție sau alta a unei țări, negociază mai bine sau mai prost pentru cetățenii lor cu alți lideri. Însă este absurd să urăști un popor pentru că liderul lor este într-un anumit fel.” Foto: Cristina Cileacu

Citește mai mult

Într-o carieră de peste 50 de ani la BBC, ca editor de politică externă și corespondent special, John poate spune că a văzut totul și a trăit totul, inclusiv Revoluția română din 1989. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

John Simpson
Citește mai mult