Sari la continut
alt

Viorela Mihaicheck icon

Om de televiziune, cu 15 ani de experiență în comunicare și marketing.


Articole publicate check icon

Camelia Cavadia

Ieri, când prietena mea de la bancă mi-a mărturisit că de un an merge la fiecare ședință cu demisia în agendă, imaginându-și cum rupe ușa și se apucă de ce-și dorește cu adevărat să facă (design interior), mi-am dat seama că suntem o generație care a visat prea puțin.

Citește mai mult

Castelul Banffy

Înainte de festival, la terase poate se ascultau manele și muzică populară. În momentul în care a început festivalul, știu că am ieșit în sat și din boxele de la terasă răsuna un mix de-a lui James Zabiela, găsit pe YouTube. Mi se părea incredibil! (Foto: Bereczky Sandor)

Citește mai mult

Copil, ochi

De-a lungul anilor, de Ziua României am scris sute de urări pentru diferite vedete de televiziune, în ton cu vremurile și cu personalitatea lor. După ce dădeam o raită în sufletul românului, încercând să-i intuiesc emoțiile, aspirațiile și dorințele, îmi începeam ritualul de creație. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Vorumloc

De pe dealul unde ne-au condus ca să vedem mai bine biserica și valea lor încărcată de istorii pitorești, copiii ne arată casele lor și ne povestesc despre ultimii doi copii sași care au rămas în sat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mesaje pe WhatsApp

Apele s-au învolburat din nou pentru că tăticul-erou stă bine cu poezia, dar nu și cu punctualitatea. Mai întârzie un pic, motiv pentru care mămicile care au venit să-și recupereze copiii de la școală primesc misiunea de a o reține cât mai mult pe doamna învățătoare. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Sighisoara 2018

Am văzut aglomerație și foarte mulți străini, am găsit foarte greu un loc de parcare, am urcat Scările Școlarilor în șiruri, ca la metrou, am înconjurat Biserica din Deal de două ori, la cererea copiilor, l-am întâlnit pe Dracula în reclame și souvenir-uri, dar peste toate, cetatea veghează în continuare cu răbdare și cu poezia ei tihnită. (Foto Facebook/Municipiul Sighisoara)

Citește mai mult