Sari la continut
alt

Viorela Mihaicheck icon

Om de televiziune, făuritor de branduri și strategii media din 2003.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Tanya Collingridge

În actul IV din Hamlet, Ofelia îi spune tiranului Claudius: „Știm ce suntem, dar nu știm ce am putea fi.“ A fost replica cu care am pornit la drum spre Ambasada britanică pentru a descoperi o perspectivă diferită și obiectivă asupra ceea ce suntem și ce am putea deveni, într-un dialog la final de mandat cu diplomatul britanic Tanya Collingridge, adjunctul șefului misiunii Marii Britanii la București.

Citește mai mult

Catalin Pozdarie

Într-o lume în care companiile își aleg adesea partenerii în campaniile lor de responsabilizare socială în funcție de beneficiile de imagine este un adevărat privilegiu să întâlnești cu CEO pentru care impactul și generarea de schimbare sunt mai importante decât mediatizarea. Foto: Facebook

Citește mai mult

Code4Romania hackatron

E nevoie de mult curaj și de nițică doză de ironie ca într-o zi de 1 aprilie din 2016 să decizi că nu mai vrei să rămâi captiv în Republica Farsistă România, așteptând schimbarea în bine din altă parte, și să pornești la drum cu o poveste tech din convingerea că „noi suntem cei pe care i-am așteptat dintotdeauna”. (Foto: Code4Romania Facebook)

Citește mai mult

Loredana Urzică-Mirea

Acum, că s-a încheiat festivalul declarațiilor patetice care însoțesc an de an începutul lui martie, să revenim la realitate și să punem o parte din fetele și femeile din România într-unul dintre cele mai sinistre topuri posibile, cel al traficului de persoane. Sursa foto: eLiberare

Citește mai mult

Andrew Noble

Un an mai târziu, după ce am văzut cu ochii noștri și am trăit cu buzunarele noastre realitatea invaziei armate ruse în Ucraina, suntem în punctul legitim în care ne întrebăm până când, ce urmează și cât de mare va fi prețul apărării valorilor în care crede o întreagă comunitate internațională, pe care și noi le-am obținut prin marile sacrificii ale celor dinaintea noastră.

Citește mai mult

Comemorare Revoluție

George Bernard Shaw spunea că optimistul a inventat avionul, iar pesimistul a inventat paraşuta. Şi unul, şi altul, contribuie la societate. Singurul lucru la care au contribuit generațiile de români „ar fi trebuit” este propăşirea unor metehne seculare, glorificate în Miorița şi „România sfântă”, cum era scris zilele trecute pe un afiş mare la intrarea unei şcoli din sectorul 1. (Foto: George Călin/ Inquam Photos)

Citește mai mult