Sari la continut
alt

Viorela Mihaicheck icon

Om de televiziune, făuritor de branduri și strategii media din 2003.


Articole publicate check icon

Done IT

Viața nu se trăiește în mandate, ci în idealurile pe care le facem posibile. Și în timp ce promisiunile țipă în agende electorale, #NoiAmFăcutUnSpital și trecem la următoarea etapă, continuând reconstrucția speranței. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Giles Portman

În urmă cu 20 de ani, ca negociator al Marii Britanii la Bruxelles, ambasadorul Giles Portman a fost implicat în aderarea României la UE. Post-Brexit, a negociat relația cu privire la drepturile cetățenilor UE în Regatul Unit. Acum, a sosit la București din postul de Director pentru Europa în Ministerul britanic de Externe, lucru pe care a ținut să-l sublinieze în discursul său introductiv în limba română: (Foto - Inquam Photos/ Saul Pop)

Citește mai mult

Special Olympics.

Când participi pentru prima dată la un eveniment Special Olympics, cel dintâi lucru care te surprinde este frecvența și căldura îmbrățișărilor: sportivii cu dizabilități intelectuale au abilitatea de a privi oamenii cu prietenie și cu entuziasm, cu inocență și bunătate. Este ca și cum ai plonja într-o mare de endorfine, plutind brusc într-o versiune de viață simplificată, dar plină de înțelesuri, pe care le descoperi treptat cu mirare și cu recunoștință. Pe măsură ce treci de barierele necunoscutului, poate de teama de a nu ști cum să reacționezi sau ce să spui în prezența acestor persoane, ajungi să înțelegi că din această întâlnire vei pleca mult mai bogat și mai împăcat sufletește.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Tanya Collingridge

În actul IV din Hamlet, Ofelia îi spune tiranului Claudius: „Știm ce suntem, dar nu știm ce am putea fi.“ A fost replica cu care am pornit la drum spre Ambasada britanică pentru a descoperi o perspectivă diferită și obiectivă asupra ceea ce suntem și ce am putea deveni, într-un dialog la final de mandat cu diplomatul britanic Tanya Collingridge, adjunctul șefului misiunii Marii Britanii la București.

Citește mai mult

Catalin Pozdarie

Într-o lume în care companiile își aleg adesea partenerii în campaniile lor de responsabilizare socială în funcție de beneficiile de imagine este un adevărat privilegiu să întâlnești cu CEO pentru care impactul și generarea de schimbare sunt mai importante decât mediatizarea. Foto: Facebook

Citește mai mult

Code4Romania hackatron

E nevoie de mult curaj și de nițică doză de ironie ca într-o zi de 1 aprilie din 2016 să decizi că nu mai vrei să rămâi captiv în Republica Farsistă România, așteptând schimbarea în bine din altă parte, și să pornești la drum cu o poveste tech din convingerea că „noi suntem cei pe care i-am așteptat dintotdeauna”. (Foto: Code4Romania Facebook)

Citește mai mult