Sari la continut
alt

Viorela Mihaicheck icon

Om de televiziune, făuritor de branduri și strategii media din 2003.


Articole publicate check icon

România, grădina Carpaților

Chiar dacă ar curge demisii în valuri de la toate ministerele, consulatele și departamentele de comunicare implicate în promovarea României la Târgul de Turism de la New York, vălul negru care a mai coborât o dată peste ființele noastre buimăcite nu-l mai ridică nici Dumbledore resuscitat. (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult

Cristina Cileacu

„Ne-știrile sunt la ordinea zilei, din păcate, și alimentează prejudecăți sau extreme. Oamenii sunt la fel peste tot, toți avem aceleași probleme. Liderii schimbă o direcție sau alta a unei țări, negociază mai bine sau mai prost pentru cetățenii lor cu alți lideri. Însă este absurd să urăști un popor pentru că liderul lor este într-un anumit fel.” Foto: Cristina Cileacu

Citește mai mult

Într-o carieră de peste 50 de ani la BBC, ca editor de politică externă și corespondent special, John poate spune că a văzut totul și a trăit totul, inclusiv Revoluția română din 1989. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

John Simpson
Citește mai mult

Ion Caramitru, 30 de ani de libertate

Când avea 7 ani, Securitatea a năvălit în apartamentul familiei Caramitru, a tăiat cu cuțitele mobila și a făcut subit niște arestări pe stomacul gol: mama, tata și fata cea mare, de 16 ani. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Oana Gheorghiu, Dăruiește viață

Jumătate de viață am trăit printre vedete: strălucire, succes, exuberanță, dar și multe ifose, orgolii, bătălii cu miza unei sprâncene mai arcuite sau a umbrei lăsate de o șuviță pe obraz, jigniri aruncate cu superioritate de Dumnezei către muritorii din spatele camerelor.

Citește mai mult