Sari la continut
alt

Viorela Mihaicheck icon

Om de televiziune, făuritor de branduri și strategii media din 2003.


Articole publicate check icon

Protest anti-mască

N-am înțeles nimic. Din boală, din pericol, din morțile neanunțate, din tot ce am trăit ca orbeții, în bulele noastre subterane, în galeriile noastre de lux sau de humă, înghesuiți în bezna minților noastre până când din creierii noștri terifiați a ieșit tot ce-i mai putred și mai hâd. (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult

Femeie pe linia de tramvai

În clasele primare, când asistentele din școală ne luau pe rând la împuns pentru vaccinările copilăriei, eu, cea mai departe de a fi „bărbată“ din generația mea, eram oferită ca prim „voluntar“ de doamna învățătoare – mă scotea în fața clasei lividă, tremurând din toți rărunchii, cu speranța că această acțiune de șoc mă va lecui de păcatul sensibilității. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Copil cu mască la școală

O programă care îți pretinde din clasele primare să descifrezi ortograme care altădată se regăseau în examenul de gramatică pentru concursul de admitere la Drept este din același film SF cu o navă spațială care tocmai a aterizat lângă toaleta din fundul curții - putea-i-te-ai oare împotrivi?! (Foto: Daniel Mihăilescu/ AFP/ Profimedia)

Citește mai mult

Sigla Pro

În 2004, am primit unul dintre cele mai ciudate brief-uri de creație: să inventez pentru un promo de știri niște scrisuri mai dificil de decriptat pentru telespectatorul obișnuit.

Citește mai mult

clinica - spital - Foto Guliver/Getty Images

Această specie nou creată de români liberi cu tânguială prelungă are ceva din rebeliunea funestă a unei Dacii cu număr fără soț care a ieșit trufașă pe stradă să se accidenteze pe sine și pe ceilalți în week-end-ul în care doar mașinile cu număr par aveau dreptul să iasă la plimbare. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult