Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

CTP despre evenimentele „nimic” și „nu dau mâna cu hoții” de la Suceava. „Sunt două incidente de securitate foarte grave pentru dl. Dragnea”

CTP la Digi

La Dumbrăveni, în județul Suceava, un bărbat i-a spus lui Dragnea „nu dau mâna cu hoții” în timpul unei băi de mulțime. Și tot acolo o voce a strigat „Nimic!” la întrebarea „Ce am făcut noi?”, pusă de șeful PSD.

Niște incidente „de securitate” care ar trebui să îl îngrijoreze pe Liviu Dragnea, a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu la postul Digi24.

„Asta ar trebui să-l îngrijoreze pe domnul Dragnea. Vasăzică, domnul Dragnea s-a găsit acolo la Suceava, la Dumbrăveni, s-a găsit într-un loc unde nu trebuia să se audă musca. Și vrăbiile în zbor trebuiau să strige, trecând pe acolo, Dragnea, președinte!. Era, la Dumbrăveni, totul sub control, cum era pe vremea lui Ceaușescu – ședința trebuie pregătită, adunarea trebuie bine pregătită. Or, acolo a avut două evenimente pentru care vor zbura probabil niște oameni din organizare.

Acel tânăr cu jachetă galbenă, înconjurat de sute de PSD-iști - trebuie să ai niște nervi tari, ca înconjurat de sute de PSD-iști să faci așa ceva – i-a spus Nu dau mâna cu hoții!. Nici mai mult, nici mai puțin. Putea să spună Domnule, nu dau mâna!... Nu, a spus Nu dau mâna cu hoții!. Iar celălalt - Ce-am făcut noi? (întrebarea pusă de Liviu Dragnea – n.red.) - a răspuns, din sală, Nimic!. Și s-au și speriat ăia din jur. Exact ca la ședințele de partid de dinainte de '89, când cineva spunea ceva în afara desfășurătorului ședinței și până când intrau grupurile de presiune – erau pregătite, dacă cineva o ia razna –, imediat să fie unii care să spună „lasă că știm noi, tovarășu', știm ce probleme are, lăsați tovarășu', știm noi”. Și să-l blocheze. Or, aici înțeleg că nu l-a blocat nimeni.

Sunt două incidente de securitate pentru domnul Dragnea, de securitate a imaginii lui de forță, foarte grave. Faptul că s-au găsit doi oameni acolo unde ar fi trebuit să fie o simfonie, Dragnea, președinte!, e grav. Ar trebui să se gândească atent la asta”, a explicat jurnalistul.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • O reactie sanatoasa a unui alegator, care probabil a simtit condescendenta paternalista, pe care in mod normal, nu o poti accepta.

    Bravo lui, si intradevar, daca Dragnea continua in felul acesta, va avea o reactie adversa din partea publicului, cand organizarea formala va deveni o super-nova, si PSD va sucomba.
    • Like 2
  • in Moldova doar doi cetateni au avut curaj coloana vertebrala sa al infrunte pe dragnea restul ce dracu sunt niste pomanagii, milogii care stau cu gura cascata ca sa le arunce dragnea doi mici si o bere amestecata cu apa, doar doi moldoveni au avut curajul sa ai spuna adevarul in fata respectele mele pt acesti doi urmasi ai lui Stefan cel Mare,
    • Like 1


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult