Sari la continut
alt

Raluca Ioncheck icon

Raluca Ion este editor Republica. Absolventă a Facultății de Litere a Universității din București, a scris de-a lungul timpului la Gândul.info, Dilema Veche, Cotidianul și Evenimentul Zilei. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Klaus Iohannis la Riga

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că, dacă până la Consiliul JAI din 8 decembrie nu există o certitudine pentru un vot favorabil privind accederea României la Schengen, este posibilă o amânare a acestei decizii cu o lună sau două, relatează Agerpres. (Foto: Presidency.ro)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Greta Redeleanu

Pe vremuri, abonamentul medical era un beneficiu oferit de companie pe care mulți aproape că îl ignorau. Astăzi însă, lucrurile s-au schimbat, iar abonamentul medical a devenit un instrument eficient în încurajarea comportamentului de prevenție, spune Greta Redeleanu, marketing director al Rețelei de Sănătate Regina Maria.

Citește mai mult

Joe Biden - statement

Vorbind după o întâlnire de urgență cu aliații G7 și NATO la summitul G20 de la Bali, președintele american Joe Biden a spus că informațiile preliminare sugerează că este puțin probabil ca racheta căzută în Polonia să fi fost lansată din interiorul Rusiei, relatează CNN. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Colaj sector 4

Vara aceasta, Primăria Sectorului 4 a desființat spații verzi, a micșorat trotuare și a construit în schimb parcări cu barieră. De la Unirii până pe Șoseaua Olteniței, trecând prin Șincai sau pe la Timpuri Noi, mai multe porțiuni verzi au fost reduse sau asfaltate, spațiul vital al copacilor de pe ele a fost restrâns la câte un petic de pământ înconjurat de borduri, iar în unele locuri gardurile vii de la grădinile blocurilor au fost scoase și înlocuite cu un brâu de granit.

Citește mai mult