Sari la continut
alt

Raluca Ioncheck icon

Raluca Ion este editor Republica și are 14 ani de experiență jurnalistică. Este absolventă a Facultății de Litere a Universității București și a scris la Gândul.info, Dilema Veche, Cotidianul și Evenimentul Zilei. Este bursier Superscrieri în domeniul educației.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Andreea Moldovan

Ministerul Sănătății a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localităților. Printre acestea se numără nivelul de testare pentru COVID, rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI. Documentul, care poartă semnătura secretarului de stat Andreea Moldovan, a fost publicat în Monitorul Oficial. Însă surse Digi24 spun că membrii Guvernului nu știau despre el. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

Corneliu Bențe

Amploarea pe care a luat-o telemunca în ultima perioadă face și mai vizibilă nevoie de digitalizare a relațiilor de muncă în România, spune Corneliu Bențe, președintele Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii. „Faptul că s-au simplificat proceduri și poți comunica pe mail cu ITM și AJOFM nu înseamnă digitalizare”, crede expertul în legislația muncii.

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult