Sari la continut
alt

Raluca Ioncheck icon

Raluca Ion este editor Republica și are 14 ani de experiență jurnalistică. Este absolventă a Facultății de Litere a Universității București și a scris la Gândul.info, Dilema Veche, Cotidianul și Evenimentul Zilei. Este bursier Superscrieri în domeniul educației.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Gabi Bartic

„Un copil nu poate fi sau de 7 sau de 10 la mate, dacă măsurăm același copil și același volum de cunoștințe. E ca și cum am spune că un metru are 70 cm la București și 120 la Suceava”.

Citește mai mult

Companii sustenabilitate

Din 2016, companiile cu peste 500 de angajați sunt obligate să realizeze anual o raportare non-financiară, în care să includă informații despre practicile ce vizează mediul, societatea și politicile de personal, despre practicile în domeniul respectării drepturilor omului, dar și despre măsurile pe care le iau pentru a preveni corupția și darea de mită. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

EIDOS Talks, episodul 2

Cunoscuți jurnaliști de investigație și invitați politicieni discută în episodul 2 al seriei EIDOS Talks despre piedicile prin care informații importante de interes public sunt blocate de funcționari ai statului. Invitați sunt Diana Oncioiu | Dela0.ro, Alex Nedea | Recorder, Mirela Neag | Libertatea și Attila Biro | Rise Project.

Citește mai mult