Sari la continut
alt

Raluca Ioncheck icon

Raluca Ion este editor Republica și are 14 ani de experiență jurnalistică. Este absolventă a Facultății de Litere a Universității București și a scris la Gândul.info, Dilema Veche, Cotidianul și Evenimentul Zilei. Este bursier Superscrieri în domeniul educației.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Teodor Meleșcanu

Teodor Meleșcanu este cercetat de Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului pentru că i-ar fi mințit pe diplomații străini, pe 19 decembrie 1989, spunându-le că informațiile despre reprimarea sângeroasă a revoluției de la Timișoara sunt „zvonuri colportate în scopuri dușmănoase”. La acea dată, Meleșcanu se afla la Viena, unde a participat la o reuniune a OSCE în calitate de reprezentant al delegației române. (Foto: George Călin/Inquam Photos)

Citește mai mult

Catalin Predoiu

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a anunțat marți nominalizările pentru șefia celor trei mari Parchete. Astfel procuroarea Gabriela Scutea este propusă pentru șefia Parchetului General, procurorul Crin Bologa ar putea conduce DNA, iar procuroarea Giorgiana Hosu, DIICOT. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

Poluare

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat, luni, că va cere Institutului de Sănătate Publică un raport "să vedem în ce măsură calitatea aerului din Bucureşti efectiv afectează starea de sănătate a populaţiei".

Citește mai mult

Iulian Stanciu, In fata ta

În anul 2010, eMag avea vânzări de 80 de milioane de euro. Astăzi, vânzările au ajuns la 1,2 miliarde de euro pe an, iar compania și-a extins prezența în Ungaria și Bulgaria, a spus antreprenorul Iulian Stanciu, fondatorul eMag, în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Citește mai mult

Mihai Șora clip eMag

Prin reclama al cărei protagonist a fost filosoful Mihai Șora, eMag și-a dorit să treacă din zona comunicării raționale în cea a comunicării emoționale și să transmită mesajul brandului- „libertate în fiecare zi”, spune Iulian Stanciu, fondatorul companiei.

Citește mai mult