Sari la continut
alt

Raluca Ioncheck icon

Raluca Ion este editor Republica și are 14 ani de experiență jurnalistică. Este absolventă a Facultății de Litere a Universității București și a scris la Gândul.info, Dilema Veche, Cotidianul și Evenimentul Zilei. Este bursier Superscrieri în domeniul educației.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Victor Rebengiuc la Digi24

Victor Rebengiuc a povestit la Digi24 că a suferit de Covid, în ciuda faptului că a respectat măsurile de protecție. Actorul în vârstă de 87 de ani nu a avut însă nevoie de internare și a trecut ușor prin boală: a stat două săptămâni în casă, timp în care a urmat tratamentul prescris de medic. (Foto: Captură Digi24)

Citește mai mult

Ambulanță Covid

„Spitalul nostru este plin cu vârf de niște luni bune și în ultimele săptămâni am atins apogeul. Practic, suntem într-o agitație permanentă în a găsi locuri pentru pacienții care au necesar mare de oxigen, în a interna pacienții care vin la camerele de gardă”, a spus Simon Aysel Florescu, directorul medical al Spitalului „Victor Babeș” din București, în emisiunea „În fața ta” de la Digi24. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

Simin Florescu

„V-ați vaccina împotriva Covid? V-ați vaccina copilul?”, a fost întrebată Simin Aysel Florescu, directorul medical al Spitalului „Victor Babeș” din București, în emisiunea „În fața ta” de la Digi24. A răspuns fără ezitare: „Bineînțeles!”

Citește mai mult

Dan Tudorache

Imobile, autoturisme, diamante și acțiuni la un club de fotbal. Acestea sunt lucrurile pe care fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, le-ar fi cumpărat prin intermediul fostei sale soții și al menajerei, din „sume de bani disproporționat de mari față de veniturile sale licite”, spun procurorii DNA. (Foto: Facebook Dan Tudorache)

Citește mai mult