Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Liviu Dragnea, către electorat: „Ce am făcut noi?” Cetățean: „Nimic!”. Dragnea: „Nimic ești tu! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule!”

Dragnea la Suceava

Liviu Dragnea s-a aflat joi în vizită în comuna Dumbrăveni, unde a participat la o conferință pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava.

A avut loc și un miting, iar când i-a întrebat pe oameni ce a făcut PSD, un cetățean i-a răspuns scurt: „Nimic”, scrie Digi FM, care a dat publicității un fragment audio cu schimbul de replici.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă. zeci de ani de zile cum s-au interesat (n.r. reprezentanții opoziției) de satul românesc. Ce am făcut noi?

Cetățean: Nimic! 

Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct. Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România...

La sosire, Dragnea a făcut o baie de mulţime, iar la un moment dat unul dintre bărbaţii cu care a vrut să dea mâna i-a spus: „Eu nu dau mâna cu hoţii”, relatează Digi24.

În timpul discursului, Dragnea l-a atacat pe șeful statului și a susținut că la alegerile prezidenţiale din acest an România trebuie eliberată de „această căpuşă care se numeşte Iohannis”.

„I-aţi auzit vreodată pe ceilalţi, pe Iohannis şi clica lui, vorbind vreodată de patriotism. Nu, pentru că ei preferă să fie slugi, să fie slugile străinilor. De ce sunt supăraţi pe noi? De ce ne hăituiesc peste tot? De ce vor să ne închidă gura? De ce vor să ne închidă? Pentru că noi scoatem în fiecare zi la iveală toate abuzurile lor”, a afirmat Liviu Dragnea.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • cum ba sa stai sa te uiti cum acel cetatean este imbrancit de securitatea psdista si restul va uitati ca curca in lemne, pai ce nu va convine ca ia dat replica dura lui dragnea
  • Like 1
 • Domnule, stau si ma minunez cum poate acest penal sa minta cu gura mare, fara nici o jena, fara nici o frica....... Cum arunca "bule de gaz" de genul cum ca "ceilalti" (adica adversarii politici) nu sunt patrioti, sunt "vanduti" strainilor..... Mai si-l aminteste cineva pe Ovidiu Musetescu, care a patronat o multime de privatizari in Romania anilor '90? Din ce partid facea parte acest domn? PSD - pe atunci PDSR..... cand s-au facut privatizari pe 2 lei si comisioane grase in buzunarele celor de la putere..... Aloooo, patriotilor din PSD?????
  • Like 4
 • Ada check icon
  Da, lumea atat de mult il respecta pe Dragnea, incat se uita in stanga-dreapta, prea putin le pasa de ce spune Dragnea. Cel mai tare e ranjetul lui Stefanescu. Prin asta au aratat ca cei care nu se vor supune lor vor pati ca acel tanar.
  • Like 3
 • check icon
  Dragnea are dreptate: acel om e un mincinos!!
  Dacă guvernele PSD din ultimii 2,5 ani ar fi făcut NIMIC, ar fi fost chiar binișor.
  Din păcate însă, EI au făcut chiar multe: au ”pus pe butuci” nu doar DNA, ci întregul sistem de justiție, au făcut terci economia (cu mutările contribuțiilor de la angajator spre angajat, plus OUG 114, plus legea ”gazelor” etc), au infiltrat și parazitat practic cam toate instituțiile din Ro: armată, învățămînt, administrație centrală etc).
  Domeniile unde, hai să zic că au făcut ceva, e cel al salariilor și pensiilor din justiție/interne/sănătate (da, sănătatea, în ultimul rînd!). Însă chiar și asta au făcut-o greșit deoarece au ratat șansa unei reforme reale în aceste domenii pentru probabil următorii 10 ani, cel puțin (cel mai bun moment de a impune reguli/cerințe noi este acela cînd ești pregătit să majorezi salariile în domeniul respectiv).
  În rest, da, au mărit puțin pensiile normale și mult pe cele speciale. Și au înființat mult mai multe pensii speciale (în locul unui program firesc de extincție în 10-20 de ani a celor deja exisistente).
  Și, da, e o minciună să spui că ai avut un management superior asupra economiei astfel încît să-ți permiți toate aceste măriri cîtă vreme ai oprit, practic, TOATE INVESTIILE MAJORE și, mai rău încă, împrumuți miliarde și miliarde de euro care NU sunt destinate investițiilor ci tocmai pentru a acoperi aceste cheltuieli!
  Adică nu doar că nu dezvolți nimic pe durata mandatului tău, dar și ”pîrjolești terenul” (creezi piedici) pentru următoarele guverne (poate mai capabile și mai vizionare)!!
  Vi-l aduceți aminte pe Cioloș zicînd ceva de ”greaua moștenire” lăsată de Ponta?
  Ce-a făcut însă Dragnea după preluarea guvernării? Păi, reclama niște 10 mld lipsă (euro sau ron, nici nu mai știu). Ce s-a mai auzit apoi despre acestea? Nimic. Dar realizați cît tam-tam și cît vuiet ar fi fost dacă acele suspiciuni s-ar fi dovedit îndreptățite, nu?
  • Like 4
 • "De ce ne hăituiesc peste tot? " lol Mi-l si imaginez pe Timmermans cum o "haituieste" si o alearga pe Viorica prin Parlamentul European doar, doar cedeaza. Tot un "strain" e si el, nu? Mai rau e cand nu te "alearga" nimeni....
  • Like 7
 • Incruntarea, care m-a marcat de la inceputul articolului, s-a transformat , in ultimul paragraf, intr-un hohot de ras eliberator ! Ce-i drept, la asa ceva ,chiar nu ma asteptam!
  • Like 6


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult