Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Cum să oferi cadouri cu bun gust de sărbători

În ultimii ani, sărbătorile de iarnă s-au transformat într-o goană după cadoul perfect la capătul căreia suntem adesea epuizați fizic și psihic. Presiunea societății de consum transformă dorința noastră de a-i face fericiți pe cei drag într-o adevărată febră a cumpărăturilor. 

O cercetare realizată înaintea sărbătorilor de iarnă arată că românii acordă o mare importanță darurilor pe care le fac de sărbători. Potrivit Barometrului de Crăciun realizat de Ferratum Group, românii își cheltuiesc în decembrie 28,6% din venitul lunar al familiei pe cadouri, cu 7% mai mult decât media celor 20 de țări intervievate. Acest lucru plasează România pe locul 4 în ceea ce privește ponderea din venit alocată cadourilor, după Germania, Lituania și Estonia.

Mai important decât sumele pe care le cheltuim este însă ce oferim și cum oferim. În atmosfera cochetă a brutăriilor și patiseriilor franțuzești Paul din România poți să te încarci de magia Crăciunului și să alegi, în tihnă, un cadou cu gust pentru cei dragi care va fi cu siguranță apreciat. 

Preparatele din gama Paul Noel, pregătite special de Paul pentru perioada sărbătorilor de iarnă încântă prin aspectul lor frumos, ca de bijuterie, prin gustul care este așa cum l-ai visat și prin ingredientele delicioase care stau la baza lor.

Mai mult decât atât, preparatele speciale ale Paul aduc familia în jurul mesei și oferă o experiență încărcată de gust bun și de bucuria de a fi împreună. Poți alege preparate delicioase precum Bonhome de neige brioche, brioșa din făină de grâu, unt, ou, glazură de ciocolată albă și decor de cereale cu ciocolata, Mini macarons noel, specialitate din pudră de migdale, ou, caramel cu nuci pecan, caramel sărat cu unt, castane,vanilie, cireșe amare, ciocolată cu fistic, Buchette L'Intense, tort cu cremă bavareză de ciocolată neagră , cacao, biscuiți Dacquoise, crema mascarpone, sos de caramel, Buche La Fabuleuse, tort cu sos de mere Boskoop, mere caramelizate, migdale, nuci, biscuiți, cremă bavareză de vanilie, caramel sărat cu unt, sau Buche La Delicieuse, tort cu cremă bavareză de vanilie, piure de zmeură, biscuiti Speculoos, sau Charlotte framboise, prăjitură din pișcoturi, cremă de vanilie, zmeură.

Toate sunt impecabile și aduc cu ele atmosfera de sărbătoare. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Casa UNESCO

Acasă are sute de fotografii care arată cum a fost casa înainte. A încercat să păstreze tot ce se putea păstra. Cu pasiune și dăruire a reușit să renoveze casa cu o istorie de peste 200 de ani, fără să îi distrugă farmecul, și totodată să aibă tot confortul modern. (Foto: Facebook/Stela Onuț)

Citește mai mult