Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Cum să oferi cadouri cu bun gust de sărbători

În ultimii ani, sărbătorile de iarnă s-au transformat într-o goană după cadoul perfect la capătul căreia suntem adesea epuizați fizic și psihic. Presiunea societății de consum transformă dorința noastră de a-i face fericiți pe cei drag într-o adevărată febră a cumpărăturilor. 

O cercetare realizată înaintea sărbătorilor de iarnă arată că românii acordă o mare importanță darurilor pe care le fac de sărbători. Potrivit Barometrului de Crăciun realizat de Ferratum Group, românii își cheltuiesc în decembrie 28,6% din venitul lunar al familiei pe cadouri, cu 7% mai mult decât media celor 20 de țări intervievate. Acest lucru plasează România pe locul 4 în ceea ce privește ponderea din venit alocată cadourilor, după Germania, Lituania și Estonia.

Mai important decât sumele pe care le cheltuim este însă ce oferim și cum oferim. În atmosfera cochetă a brutăriilor și patiseriilor franțuzești Paul din România poți să te încarci de magia Crăciunului și să alegi, în tihnă, un cadou cu gust pentru cei dragi care va fi cu siguranță apreciat. 

Preparatele din gama Paul Noel, pregătite special de Paul pentru perioada sărbătorilor de iarnă încântă prin aspectul lor frumos, ca de bijuterie, prin gustul care este așa cum l-ai visat și prin ingredientele delicioase care stau la baza lor.

Mai mult decât atât, preparatele speciale ale Paul aduc familia în jurul mesei și oferă o experiență încărcată de gust bun și de bucuria de a fi împreună. Poți alege preparate delicioase precum Bonhome de neige brioche, brioșa din făină de grâu, unt, ou, glazură de ciocolată albă și decor de cereale cu ciocolata, Mini macarons noel, specialitate din pudră de migdale, ou, caramel cu nuci pecan, caramel sărat cu unt, castane,vanilie, cireșe amare, ciocolată cu fistic, Buchette L'Intense, tort cu cremă bavareză de ciocolată neagră , cacao, biscuiți Dacquoise, crema mascarpone, sos de caramel, Buche La Fabuleuse, tort cu sos de mere Boskoop, mere caramelizate, migdale, nuci, biscuiți, cremă bavareză de vanilie, caramel sărat cu unt, sau Buche La Delicieuse, tort cu cremă bavareză de vanilie, piure de zmeură, biscuiti Speculoos, sau Charlotte framboise, prăjitură din pișcoturi, cremă de vanilie, zmeură.

Toate sunt impecabile și aduc cu ele atmosfera de sărbătoare. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Nicolle Birta

- Maman, c'est du vrai chocolat? (mami, este ciocolată adevărată?). Întocmai ca în povești, băiețelul își lipise nasul roșu, înghețat de frig, de geamul vitrinei frumos decorate, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă. - Mais bien sûr c'est du vrai chocolat, (desigur că este ciocolată adevărată), îi răspunsese mama.

Citește mai mult

Povestile Cristinei autografe

„Pe cerul albastru, într-o casă de nori mare și albă, trăiau șase norișori frați. Cinci dintre ei erau gri, iar unul era roz. Cei gri făceau mereu glume pe seama celui roz, pentru că era altfel. Nu numai că era roz, dar atunci când norișorii făceau ploaie, el nu putea să stoarcă nici măcar o picătură. Oricât de tare se străduia. Și toți norișorii râdeau de el...”

Citește mai mult

Eataly

„Am lucrat mulți ani pentru a alege mici furnizori excelenți din Sicilia, Sardinia, Calabria, din toate regiunile din Italia. Am reușit să conving furnizorii să producă mai mult, dar la același standard de calitate. Și să le scriu și spun povestea, să le creez noi ambalaje și tot programul tehnic pentru a face față birocrației. Acum avem 2.000 de furnizori, foarte, foarte mici”, spune Oscar Farinetti.

Citește mai mult