Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Cum să oferi cadouri cu bun gust de sărbători

În ultimii ani, sărbătorile de iarnă s-au transformat într-o goană după cadoul perfect la capătul căreia suntem adesea epuizați fizic și psihic. Presiunea societății de consum transformă dorința noastră de a-i face fericiți pe cei drag într-o adevărată febră a cumpărăturilor. 

O cercetare realizată înaintea sărbătorilor de iarnă arată că românii acordă o mare importanță darurilor pe care le fac de sărbători. Potrivit Barometrului de Crăciun realizat de Ferratum Group, românii își cheltuiesc în decembrie 28,6% din venitul lunar al familiei pe cadouri, cu 7% mai mult decât media celor 20 de țări intervievate. Acest lucru plasează România pe locul 4 în ceea ce privește ponderea din venit alocată cadourilor, după Germania, Lituania și Estonia.

Mai important decât sumele pe care le cheltuim este însă ce oferim și cum oferim. În atmosfera cochetă a brutăriilor și patiseriilor franțuzești Paul din România poți să te încarci de magia Crăciunului și să alegi, în tihnă, un cadou cu gust pentru cei dragi care va fi cu siguranță apreciat. 

Preparatele din gama Paul Noel, pregătite special de Paul pentru perioada sărbătorilor de iarnă încântă prin aspectul lor frumos, ca de bijuterie, prin gustul care este așa cum l-ai visat și prin ingredientele delicioase care stau la baza lor.

Mai mult decât atât, preparatele speciale ale Paul aduc familia în jurul mesei și oferă o experiență încărcată de gust bun și de bucuria de a fi împreună. Poți alege preparate delicioase precum Bonhome de neige brioche, brioșa din făină de grâu, unt, ou, glazură de ciocolată albă și decor de cereale cu ciocolata, Mini macarons noel, specialitate din pudră de migdale, ou, caramel cu nuci pecan, caramel sărat cu unt, castane,vanilie, cireșe amare, ciocolată cu fistic, Buchette L'Intense, tort cu cremă bavareză de ciocolată neagră , cacao, biscuiți Dacquoise, crema mascarpone, sos de caramel, Buche La Fabuleuse, tort cu sos de mere Boskoop, mere caramelizate, migdale, nuci, biscuiți, cremă bavareză de vanilie, caramel sărat cu unt, sau Buche La Delicieuse, tort cu cremă bavareză de vanilie, piure de zmeură, biscuiti Speculoos, sau Charlotte framboise, prăjitură din pișcoturi, cremă de vanilie, zmeură.

Toate sunt impecabile și aduc cu ele atmosfera de sărbătoare. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult