Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de nouă ani Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cum să oferi cadouri cu bun gust de sărbători

În ultimii ani, sărbătorile de iarnă s-au transformat într-o goană după cadoul perfect la capătul căreia suntem adesea epuizați fizic și psihic. Presiunea societății de consum transformă dorința noastră de a-i face fericiți pe cei drag într-o adevărată febră a cumpărăturilor. 

O cercetare realizată înaintea sărbătorilor de iarnă arată că românii acordă o mare importanță darurilor pe care le fac de sărbători. Potrivit Barometrului de Crăciun realizat de Ferratum Group, românii își cheltuiesc în decembrie 28,6% din venitul lunar al familiei pe cadouri, cu 7% mai mult decât media celor 20 de țări intervievate. Acest lucru plasează România pe locul 4 în ceea ce privește ponderea din venit alocată cadourilor, după Germania, Lituania și Estonia.

Mai important decât sumele pe care le cheltuim este însă ce oferim și cum oferim. În atmosfera cochetă a brutăriilor și patiseriilor franțuzești Paul din România poți să te încarci de magia Crăciunului și să alegi, în tihnă, un cadou cu gust pentru cei dragi care va fi cu siguranță apreciat. 

Preparatele din gama Paul Noel, pregătite special de Paul pentru perioada sărbătorilor de iarnă încântă prin aspectul lor frumos, ca de bijuterie, prin gustul care este așa cum l-ai visat și prin ingredientele delicioase care stau la baza lor.

Mai mult decât atât, preparatele speciale ale Paul aduc familia în jurul mesei și oferă o experiență încărcată de gust bun și de bucuria de a fi împreună. Poți alege preparate delicioase precum Bonhome de neige brioche, brioșa din făină de grâu, unt, ou, glazură de ciocolată albă și decor de cereale cu ciocolata, Mini macarons noel, specialitate din pudră de migdale, ou, caramel cu nuci pecan, caramel sărat cu unt, castane,vanilie, cireșe amare, ciocolată cu fistic, Buchette L'Intense, tort cu cremă bavareză de ciocolată neagră , cacao, biscuiți Dacquoise, crema mascarpone, sos de caramel, Buche La Fabuleuse, tort cu sos de mere Boskoop, mere caramelizate, migdale, nuci, biscuiți, cremă bavareză de vanilie, caramel sărat cu unt, sau Buche La Delicieuse, tort cu cremă bavareză de vanilie, piure de zmeură, biscuiti Speculoos, sau Charlotte framboise, prăjitură din pișcoturi, cremă de vanilie, zmeură.

Toate sunt impecabile și aduc cu ele atmosfera de sărbătoare. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Laurențiu Beșu

Un val de reacții fără precedent traversează sistemul judiciar românesc, după ce judecătoarea Sorina Marinaș, de la Curtea de Apel Craiova, a publicat pe Facebook un mesaj de solidaritate cu judecătorii Laurențiu Beșu și Raluca Moroșanu — două dintre vocile care au semnalat public presiuni, disfuncționalități și nereguli sistemice din interiorul justiției, în urma publicării unui documentar Recorder despre sistemele obscure care controlează justiția românească în ultimii ani.

Citește mai mult

Ilie Bolojan dec 2025

- vă ofer soluția pentru a rezolva problema banilor pentru români în 24 de ore: decideți că infracțiunile de corupție nu se prescriu, așa cum s-a procedat în cazul omorurilor și al violurilor; foto: Profimedia

Citește mai mult

 Vlad Predescu.

„Mi-am operat mama, căreia am pus o proteză de șold și mi-am făcut curaj, aș putea spune, câteva luni. După ce am intrat în intervenție și am reușit să mă detașez și să uit că o operez, lucrurile au decurs foarte bine. Slavă Domnului, e pe picioarele ei și merge în continuare”, spune medicul ortoped al cărui nume este sinonim cu excelența în chirurgia artroscopică și a genunchiului: Vlad Predescu. Imagine din arhiva personală a dr. Vlad Predescu

Citește mai mult