Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

După ce nu a vrut să țină discursul după înfrângere, Hillary Clinton a revenit pe scenă: „Este dureros și va fi multă vreme de acum încolo. Îi datorăm lui Trump o minte deschisă și șansa de a conduce”

Hillary Clinton a ținut miercuri seară primul discurs după înfrângerea suferită în alegerile prezidențiale. „Trebuie să acceptăm rezultatul. Donald Trump va fi președintele nostru. Îi datorăm o minte deschisă și șansa de a conduce”, a spus ea.

„Este dureros și va fi multă vreme de acum încolo. Dar vreau să vă amintiți acest lucru. Campania noastră nu a fost niciodată despre o singură persoană, a fost despre construirea țării pe care o iubim. Am văzut că țara noastră este mai divizată decât am crezut. Îmi pare rău că nu am câștigat aceste alegeri de dragul valorilor pe care le împărtășim cu toții”, a continuat Hillary Clinton.

Aceasta a amintit faptul că, după aflarea rezultatelor l-a sunat pe Donald Trump și s-a oferit să lucreze cu el pentru binele națiunii. „Sper că va fi un președinte pentru toți americanii”, a afirmat aceasta.

„Am petrecut un an și jumătate aducând împreună milioane de oameni. Credem că visul american este destul de mare pentru toată lumea”, a mai spus Clinton.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Valentin check icon
    Şi felicitările din partea lui Trump au fost destul de ok. Cred că nici Trump nu se aştepta la un asemenea rezultat. Şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat la treburile lui, dar acum e preşedintele Americii. Cumva e o problemă şi pentru el, care răzbate puţin şi prin masca de om dur. Nu cred că era foarte pregătit pentru ce putea urma.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult