Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

După ce nu a vrut să țină discursul după înfrângere, Hillary Clinton a revenit pe scenă: „Este dureros și va fi multă vreme de acum încolo. Îi datorăm lui Trump o minte deschisă și șansa de a conduce”

Hillary Clinton a ținut miercuri seară primul discurs după înfrângerea suferită în alegerile prezidențiale. „Trebuie să acceptăm rezultatul. Donald Trump va fi președintele nostru. Îi datorăm o minte deschisă și șansa de a conduce”, a spus ea.

„Este dureros și va fi multă vreme de acum încolo. Dar vreau să vă amintiți acest lucru. Campania noastră nu a fost niciodată despre o singură persoană, a fost despre construirea țării pe care o iubim. Am văzut că țara noastră este mai divizată decât am crezut. Îmi pare rău că nu am câștigat aceste alegeri de dragul valorilor pe care le împărtășim cu toții”, a continuat Hillary Clinton.

Aceasta a amintit faptul că, după aflarea rezultatelor l-a sunat pe Donald Trump și s-a oferit să lucreze cu el pentru binele națiunii. „Sper că va fi un președinte pentru toți americanii”, a afirmat aceasta.

„Am petrecut un an și jumătate aducând împreună milioane de oameni. Credem că visul american este destul de mare pentru toată lumea”, a mai spus Clinton.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Valentin check icon
    Şi felicitările din partea lui Trump au fost destul de ok. Cred că nici Trump nu se aştepta la un asemenea rezultat. Şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat la treburile lui, dar acum e preşedintele Americii. Cumva e o problemă şi pentru el, care răzbate puţin şi prin masca de om dur. Nu cred că era foarte pregătit pentru ce putea urma.
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult