Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

După ce nu a vrut să țină discursul după înfrângere, Hillary Clinton a revenit pe scenă: „Este dureros și va fi multă vreme de acum încolo. Îi datorăm lui Trump o minte deschisă și șansa de a conduce”

Hillary Clinton a ținut miercuri seară primul discurs după înfrângerea suferită în alegerile prezidențiale. „Trebuie să acceptăm rezultatul. Donald Trump va fi președintele nostru. Îi datorăm o minte deschisă și șansa de a conduce”, a spus ea.

„Este dureros și va fi multă vreme de acum încolo. Dar vreau să vă amintiți acest lucru. Campania noastră nu a fost niciodată despre o singură persoană, a fost despre construirea țării pe care o iubim. Am văzut că țara noastră este mai divizată decât am crezut. Îmi pare rău că nu am câștigat aceste alegeri de dragul valorilor pe care le împărtășim cu toții”, a continuat Hillary Clinton.

Aceasta a amintit faptul că, după aflarea rezultatelor l-a sunat pe Donald Trump și s-a oferit să lucreze cu el pentru binele națiunii. „Sper că va fi un președinte pentru toți americanii”, a afirmat aceasta.

„Am petrecut un an și jumătate aducând împreună milioane de oameni. Credem că visul american este destul de mare pentru toată lumea”, a mai spus Clinton.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Valentin check icon
    Şi felicitările din partea lui Trump au fost destul de ok. Cred că nici Trump nu se aştepta la un asemenea rezultat. Şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat la treburile lui, dar acum e preşedintele Americii. Cumva e o problemă şi pentru el, care răzbate puţin şi prin masca de om dur. Nu cred că era foarte pregătit pentru ce putea urma.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult