Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Gheorghe Hagi: „Nu-mi convine când mi se spune rege”

Gheorghe Hagi

Invitat în emisiunea „În fața ta” de la Digi24, Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul echipei F.C. Viitorul a spus că nu îi place porecla „Regele”.

Întrebat de moderatorii Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu cum se simte un tată pe care fiica sa îl consideră „zeu”, Hagi a răspuns: „Zeu nu sunt, nu-mi convine nici când mi se spune rege, pentru că în sport nu există rege, există suferință, sărăcie, trebuie să muncești în fiecare zi. Idealul meu și al soției e să fim pentru copiii noștri un fel de mentori, să ne ceară o părere”.

Hagi, despre copiii săi: „Trebuie să te dedici, să te sacrifici pentru tot ceea ce vrei să faci, ca să te realizezi în viață”

Aflată în SUA, fiica lui Gheorghe Hagi, Kira, a scris pe Twitter după ce viitorul a devenit campioană; „Sunt atât de mândră de tatăl meu...Puțini știu câte sacrificii, câtă muncă și câtă pasiune se ascund în spatele acestei victorii. Pentru mine Regele a devenit Zeu”.

Gheorghe Hagi a vorbit în timpul emisiunii despre dei doi copii ai săi, Kira și Ianis.

„Fiica e în America, își continuă școala (...). Avea puțin dubii dacă o să o susțin, ea mi-a zis ca vrea să facă regie, film, actriță, film... și i-am zis că nu e nicio problemă, dar dacă e convinsă 100%. Trebuie să te dedici, să te sacrifici pentru tot ceea ce vrei să faci, ca să te realizezi în viață. E dispusă și mi-a plăcut foarte tare”, a povestit Gheorghe Hagi despre fiica sa.

Despre Ianis a spus că este dispus să facă sacrificii pentru a ajunge fotbalist. „(Lui) Ianis de mic i-a plăcut fotbalul. E dedicat, vrea să ajungă fotbalist, e disponibil la sacrificiu, muncă, știe că numai așa poate să ajungă foarte bun, are mult talent”, a povestit Hagi.

Emsiunea „În fața ta” va fi difuzată la Digi24 duminică, de la ora 13:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Are dreptate Hagi.
    • Like 0
  • La munca ba tovarasi! ...ca...sa nimeriti bine mingica aia si sa o bagati printre lemnele alea ba. Salariu minim pe economie sa aveti, sa jucati la lumina lampii cu gaz baaa cum am jucat io nocturnele ba. Gata cu golania, hai sa construim Romania cu suturi bune pe fatza si pe fund. Intrati in ei pana la prasele ! Pe ei, pe mama lor ba!
    • Like 1


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult