Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Gheorghe Hagi: „Nu-mi convine când mi se spune rege”

Gheorghe Hagi

Invitat în emisiunea „În fața ta” de la Digi24, Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul echipei F.C. Viitorul a spus că nu îi place porecla „Regele”.

Întrebat de moderatorii Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu cum se simte un tată pe care fiica sa îl consideră „zeu”, Hagi a răspuns: „Zeu nu sunt, nu-mi convine nici când mi se spune rege, pentru că în sport nu există rege, există suferință, sărăcie, trebuie să muncești în fiecare zi. Idealul meu și al soției e să fim pentru copiii noștri un fel de mentori, să ne ceară o părere”.

Hagi, despre copiii săi: „Trebuie să te dedici, să te sacrifici pentru tot ceea ce vrei să faci, ca să te realizezi în viață”

Aflată în SUA, fiica lui Gheorghe Hagi, Kira, a scris pe Twitter după ce viitorul a devenit campioană; „Sunt atât de mândră de tatăl meu...Puțini știu câte sacrificii, câtă muncă și câtă pasiune se ascund în spatele acestei victorii. Pentru mine Regele a devenit Zeu”.

Gheorghe Hagi a vorbit în timpul emisiunii despre dei doi copii ai săi, Kira și Ianis.

„Fiica e în America, își continuă școala (...). Avea puțin dubii dacă o să o susțin, ea mi-a zis ca vrea să facă regie, film, actriță, film... și i-am zis că nu e nicio problemă, dar dacă e convinsă 100%. Trebuie să te dedici, să te sacrifici pentru tot ceea ce vrei să faci, ca să te realizezi în viață. E dispusă și mi-a plăcut foarte tare”, a povestit Gheorghe Hagi despre fiica sa.

Despre Ianis a spus că este dispus să facă sacrificii pentru a ajunge fotbalist. „(Lui) Ianis de mic i-a plăcut fotbalul. E dedicat, vrea să ajungă fotbalist, e disponibil la sacrificiu, muncă, știe că numai așa poate să ajungă foarte bun, are mult talent”, a povestit Hagi.

Emsiunea „În fața ta” va fi difuzată la Digi24 duminică, de la ora 13:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Are dreptate Hagi.
    • Like 0
  • La munca ba tovarasi! ...ca...sa nimeriti bine mingica aia si sa o bagati printre lemnele alea ba. Salariu minim pe economie sa aveti, sa jucati la lumina lampii cu gaz baaa cum am jucat io nocturnele ba. Gata cu golania, hai sa construim Romania cu suturi bune pe fatza si pe fund. Intrati in ei pana la prasele ! Pe ei, pe mama lor ba!
    • Like 1


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult