Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Grămezi de bani descoperite de procurori la un traficant de droguri, în timpul unei percheziții

În urmă cu trei nopți, polițiștii au prins în flagrant un suspect care mergea să livreze câteva doze de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy și 200 de grame de canabis.

Mai apoi, procurorii și polițiștii au găsit în locuința bărbatului bănuit că făcea trafic în cluburi din Capitală, grămezi de bani, ascunse în lenjeria de pat, în mai multe valize și chiar în cutii de pantofi. Bărbatul avea și o mașină de numărat bani pentru a ține socoteala încasărilor.

În total, suspectul avea în casă 1,7 milioane de le și patru mii de euro, dar și patru mii de pastile de ecstasy. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nume check icon
  Toate aceste prezentari in detaliu care sa atinga senzationalul in loc sa creeze repulsie au un efect contrar.
  Cand auzi ca daca vinzi niste pastile la niste fraieri care au bani si faci cateva sute de mii de euro merita riscul a 2-3 de ani de inchisoare
  Observ in ultima perioada o romantizare a activitati tuturor infractorilor, golanilor si derbedeilor de cea mai joasa speta din Romania - multumim presei tabloide si analfabetilor functionali din aceasta stara - pe care ii aseazam in "clanuri". Clanurile erau ceva nobil si o apartenentea a unei comunitati sau familii cu onoare. "Clanurile" romanesti sunt niste gasti ordinare de dezaxati, descreierati si ordinari care ar trebui sa stea in inchisoare pe viata pentru ororile pe care le fac.
  Acest lucru ar trebui promovat de o presa de calitate si nu masinile, casele, banii, amantele, etc.
  • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult