Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Grindeanu s-a întors la Daddy. „- Sorin a făcut o boacănă mare...” „- Ce boacănă?!” „- Ați fost plecată din țară?”

Dragnea la instalarea Guvernului Grindeanul

(Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Sorin Grindeanu a făcut o „boacănă mare” care putea să coste politic PSD, așa că acum are nevoie de o perioadă pentru a „metaboliza” ce s-a întâmplat, crede liderul PSD, Liviu Dragnea, care consideră că fostul premier „este recuperabil”.

„Sorin Grideanu m-a sunat, am acceptat să ne vedem și a fost o discuție destul de lămuritoare”, a spus joi Liviu Dragnea, fără a da detalii despre ce au discutat.

Întrebat dacă își dorește ca Grindeanu să rămână membru PSD, Dragnea a evitat un răspuns tranșant, menționând că subiectul va fi discutat săptămâna viitoare în Comitetul Executiv al partidului.

Discuția președintelui PSD cu jurnaliștii, la Neptun:

- Sorin a făcut o boacănă mare, care ne putea costa foarte mult politic. O să discutăm săptămâna viitoare despre situația lui.

- Ce boacănă a făcut?

- Ați fost plecată din țară?

- Ați avut o atitudine părintească față de el?

- Ca întotdeauna.  M-ați văzut public în toate acele zile că eu l-am înjurat sau l-am certat sau l-am bruscat? Chiar nu.

- V-a cerut iertare? Îi pare rău pentru acel moment de la moțiunea de cenzură?

- Am spus suficient.

- Ca părinte ați fi dispus să treceți peste această boacănă?

- Voi discuta cu colegii. Total nu se poate. Sorin Grideanu are neapărat nevoie de o perioadă pentru a metaboliza ce s-a întamplat și pentru a înțelege unde a greșit. Altfel nu va câștiga nimic. Are o șansă, e un tânăr ca mulți alți tineri în care PSD a investit. Cred că este recuperabil. 

Sorin Grindeanu a declarat miercuri la Antena 3 că s-a întâlnit recent cu liderul PSD, Liviu Dragnea, cu care a avut o discuție despre guvernare și PSD. Grindeanu a spus că Dragnea i-a vorbit „părintește”. Fostul premier a spus că își dorește să rămână în continuare membru al PSD.

În luna iunie guvernul Grindeanu a fost demis prin moțiune de cenzură inițiată chiar de PSD, după ce Liviu Dragnea a spus că, în urma unei evaluări a partidului, a reieșit că Executivul are mari întârzieri în aplicarea programului de guvernare. Disputa aprinsă dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu s-a soldat cu decizia excluderii fostului premier din partid.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ce sa inteleg din ce-am citit acum?Ca,lucru obisnuit,Dragnea e cu "nu","nu stiu", "n-am auzit","am spus destul"(adica nimic).Si ca Grindeanu,dupa ce s-a agitat ca Pepsi acum revine la statutul initial de pupincurist!
  • Like 0
 • sorinel este pustiul ala care atunci cand apare o duba din care iese o mana si intinde o bomboana el sare sa o ia (pe langa ce mai ia, si bomboana...poate! daca tace si nu urla...). faza tare este ca fraieru dupa ce a fost aruncat din duba, iarasi merge la mana intinsa cu bomboana. sau poate chiar i place si ca sa nu fie judecat altfel (ca de, coalitie de famelie si alte bullshit-uri) se "impiedica". uuups! ma bad!
  • Like 1
 • Sorry, am venit mai tarziu si n-am priceput inca, astia doi au terminat mozolul sau abia incepe?
  Din poza, partea tare pare a fi dragnea, dupa cum si-a imobilizat amanta si-o hipnotizeaza infingandu-i fiorul dragostei de tara in ochisorii migdalati.
  Grindeanul, topit parca la atingerea tandra a masculului alfa, pare sa-si fi pierdut echilibrul, dar stie ca Daddy are ceva tare in care sa se sprijine.
  Doamne, ce-i mai place sa fie dominat!
  Si stie sigur ca eternitatea ce domneste intre buzele lor va fi franta la primul lui clipit, cand amandoi se vor topi intr-un sarut de foc cat o zi de vara.
  Caci daca dragoste nu e, nimic nu e!

  P.S. Oare chestia asta ce-am spus-o la urma, e valabila si-n politica? Si ce bine ca poza m-a scutit de restul de cuvinte pana la o mie.

  P.S.Oare chestia asta scoasa la urma e valabila si-n politica? Si ce bine ca poza m-a scutit de restul de cuvinte pana la o mie.
  • Like 1
 • Convingerea pe care o am de multa vreme este ca cine se alatura acestui "partid", isi asuma din start apartenenta la un grup infractional organizat. Au facut destul de multe magarii in lunga existenta - ca se existe vreun dubiu in privinta naturii acestei organizatii. Asa ca nu-i pot banui de naivitate (de buna credinta nici atat) pe cei ce s-au inscris in pesede. Ca urmare, mi-a fost si imi este clar si ce hram poarta grindeanu. Probabil ca s-a gandit ca o sa reuseasca sa impresioneze opinia publica. Uite ca nu a tinut, iar intoarcerea la sanul tatucului infractor dovedeste ca nu ne-am inselat.
  • Like 1
 • Curat secvență stil Cosa Nostra!... "il pentito" se întoarce târâș-grăpiș la "capo dei tutti i capi", sperând că mai există vreo cale de întoarcere... emoționat & simțindu-se generos (în special în fața presei), "il capo" îi iartă "păcatele tinereții" - aparent... meditând la cea mai bună metodă de a-l face să plătească & să-și demonstreze loialitatea eternă față de "familie"... PSD-ul neaoș bate “caracatița” italiană fluierând !
  • Like 2
 • Anon check icon
  Be my friend? Godfather?
  • Like 0


Îți recomandăm

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult